28 December

jaaa då var den julen över. Har varit i rotsjön riktigt hela julhelgen, lugnt å sköönt precis som de ska vara! skulle vara trevligt att resa bort över nästa jul, typ till thailand eller nåt men då skulle nog min mormor få spader!!! Hon tycker at det är jobbigt att vi är i rotsjön varannat år. Men det tycker ABSOLUT inte jag!
blev dubbelt firande med tomte 2 dar i rad å dubbelt med julklappar till barnen! ;) Elias blev nööjd! ;) eller de blev ju vi också såklart! Tack för alla fina julklappar. Nog om det.

Idag så har Elias fått prova åka skridskor för första gången, det gick mkt bättre än förväntat faktiskt. Men han började ganska fort klaga över ont i fötterna, och ville ta på sig skorna och provskjuta med pappas hockeyklubba istället.

sen så kom Monika och Lars-Olov förbi en sväng med en julklapp som vi inte rymde i bilen när vi for hem.
sen bar det av till min kära far för att se lite hockey och käka pizza! Dom förlorade så nu sitter mange här uppe och hänger läpp!

Nu blire och snöra isäng mina kära små underverk och sen en lååång varm dusch och efter det massa mys i soffan!

ciao
 




22 December

Hej och hå!

Idag har vi haft besök av Rotsjö gänget! ;) och Linnea och Matilda. trevligt !
har nyss käkat middag och slagit in de sista julklapparna, för imorron bär det av till rotsjön för där ska det firas jul! :)
kommeer inte hem förrän annandagen skulle jag tro!
Men först ska vi på Bvc och väga lillan så vi vet att hon gått upp som hon ska, för lillskruttan blev ännu mindre efter forlossnngen då hon gick ner från 4310g till bara ynka 3700g., men nu har vi gett henne massor med mat så konstigt vore de om hon ej har gått upp i vikt!

Tänkte ej skriva så mkt mer nu. uppdaterar mer efter jul när vi kommit hem!
tänkte bara önska alla mina trogna läsare GOD JUL!! och gott nytt år önskar jag er sen! :P



Stackars vovve!



21 December

Shiiit pommes va tiden går fort, imorron är lillan redan 1 vecka gammal! och om 3 dar äre julafton.
Jag och Lilleman var på schtaaan idag och köpte de sista julklapparna, så nu är allt klart. tack å lov! nu äre bara att vänta in jultomten, det kliar gode mkt i elias händer nu, han sitter å pillar å tittar på julklapparna hela tiden! :)

Nu äntligen har lillgumman fått sitt namn också. det blir Wilma Olivia Lindgren. tyvärr så blev det inte Meja som jag ville, jag är gode tjurig ska ni veta men jag en karl som är 100 gånger tjurigare!  men Nästa barn ska få heta Meja! ;)



18 December - Hemma

Jaa, då var man hemma igen, och har hunnit landa en aning. SÅÅ skönt att få komma hem från BB men man längtar ändå tillbaka när man kommer hem, längtar tillbaka till bekvämligheten att bara trycka på en knapp om man typ vill ha ett glas vatten eller så !;P

Hur som haver så leker livet, min lilla prinsessa (som fortfarande är namnlös) är fortfarande hur lugn och snäll som helst bara sover äter å skiter! ;) och lilleman han är såå stolt över lillasyster men han tycker synd om henne för att hon inte fått en egen snutte än, så hon får låna den hela dagarna, sen på kvällen så säger han till henne, " Elias ha snutte nu, bebis ha tutte" ;)

Imorron ska vi tillbaka på BB och göra hörseltest, sen så blir de schtaan, kan som inte låta bli måste in å handla lite kläder åt henne! ;) sen måste jag göra bort de sista julklapparna också.

jajja nu ska jag gå upp å se sex and the city the movie. ME LIKE BIG TIMES!

sov gott!









16 December

Nu är hon äntligen här, Elias har blivit stolt storebror till en liten tjej som föddes igår (15/12) 4310g och 51 cm  och helt perfekt! bilder kommer senare! :)

puss M

14 December

jadu nu har man kommit hem från Rotsjön, det blev ju en lite ovanlig helg ja. Dom har inte haft någon ström, pga all snö som kommit. så inga lampor, inget vatten från kranen, ingen toalett ( på normalt vis iallafall) ingen matlagning, ingen tv, musik eller dator, jaa i princip ingenting, förutom massa gemenskap å tända ljus! ;)
Vi spelade kort å käkade pizza, det va ju mysigt! :) och jag och Monica kom  överens om att ALDRIG mer gnälla när elräkningen ska betalas igen! ;)
Nej men nu har dom fått tillbaka strömmen igen efter lite grygt 1½ dygn! Och lilleman fick äntligen se bilar! ;) så nu är allt frid och fröjd.

Mange har nyss farit på innebandy match så jag är själven hemma, lilleman är ju kvar i rotsjön eftersom att
HÅLL I ER NU!!!
 VI SKA FÅ BARN IMORRRON! :):)

va på maxi och handlade lite grejjer notan blev 305 kronor,  och det visade sig att hade man handlat för minst 300 kr så fick man sig en jultallrik helt gratis! ;) de va ju inte helt fel faktiskt. då fick man i sig lite mat idag också! :P

Nu ska jag ta å packa klart de sista sen hoppa in i duschen.  sen blir det mys framför tv:n till Wallander och lite glögg  ;)



Några bilder från rotsjön :)







12 December

jadu, fredag kväll, och har nyss käkat, klyftpotatis och kotletter med bearnesås och sallad och persiljesmör såklart! :)
Mange ligger å sover, han tar sig alltid en sån där liten powernap efter middagen, eller liten och liten ibland kan de nog bli flera timmar, jag själv brukar också försöka göra det, men har inte riktigt ro i kroppen!, och lilleman sitter och ser bolibompa och käkar ostkrokar! ;)

Har varit på inskrivning idag, så nu är det nära! och gode  nervös börjar jag också bli för ryggbedövningen och katetern. och främst av allt att jag INTE FÅR DRICKA NÅNTING från klockan 24. Jag som i vanliga fall HÄLLER i mig ´1 liter vatten (typ) en gång i halvtimmen. jaja de får väl gå ändå.. kanske inte gör så mkt om man fuskar lite..

annats förövrigt så är det Idol som gäller ikväll... hade tänkt ha myskväll med chops å dipp å massa annat gott, men de blir nog för mig själv... Andreas vill nämligen att Mange ska till han ikväll och dricka spriiit å spela wiii. Mange hade dock tänkt stanna hemma å se idol med mig, eftersom att det har vi gjort VARJE fredagskväll hittills så han ringde till Andreas och sa de,
Men då sa Andreas
-jassåå du har både förlorat jobbet OCH tagit på dig tofflorna nu ?

stackars Magnus, ni som känner honom vet att han klarar INTE av att bli kallad toffel.
så mina planer sket sig nog! :S

Imorron blir det iallaall att åka till Rotsjön.. blir trevligt det, tiden går så mkt fortare när man gör nånting :)
sen blire å lämna Elias där till på måndag.


shit pommes nu ska jag gå upp å se om kanske båda två slocknat ? Brukar inte ens ra såhär tyst när man är ensam hemma..

trevlig helg





Foto: Elias som liten! :)


11 December

jahapp då sitter man här själv, har nyss slängt isäng lilleman och Mange är på jobbet, eller skulle inte tro att han är ¨å jobbar, han har nog flexat ut och är på hockey istället. Han hobbar förövrigt sin sista dag idag, så från å med imorron kommer jag att ha han hemma hela dagarna, och det bästa av allt han slutar jobba eftermiddag, han kommer att vara hemma på kvällarna! ;)

Imorron ska man å träffa narkoslärkaren, det börjar verkligen närma sig nu.. bara 3 dar kvar nu... började lite smått att packa bb väskan nu ikväll, men de känns ändå lite tidigt. jajja.. hoppas att helgen går fort.

näe nu blir de duschen sen glögg och criminal minds :) Im lovin it! ♥

Elias och Hugo


Våra kära vänner Andrea och Isak


Jag och min kära familj


9 December - Magsjuka

Jaaadu.. va och åt julbord igår, vilket INTE slutade speciellt lyckat, Elias fick Magsjuka och kräktes ner typ hela stan, hela mig, och i pincip hela bilen. For till Andrea och lånade alvedon då jag kom på att Elias hade helt slut på sånt hemma. fick då höra att alla som varit till dom å hälsat på i helgen har fått magsjuka! MKT skumt haha, för ingen av dom har haft det ? :S peppar peppar att dom slipper också. Sen så dröjde det inte länge, för vid halv 9 på kvällen så kräktes jag första gången. INTE KUL att vara höggravid och magsjuk, samtidigt som man måste ta hand om sin jättemagsjuke son också, så vid halv 12 så ringde jag karln min å sa att han måste komma hem. Han hann bara hemm så började han också kräkas. JOBBIGT 3 stycken magsjuka som DELAT på 1 toalett hela natten. jajja skönt att iallafall få göra bort det nu, så de inte kommer lagom till bebis ankomst! :)

Förövrigt så hade jag nog inte så mkt mer att skriva..
ska fortsätta tvätta bort all magsjuka från kläder och annat nu...

ciao

8 December

Jahapp då hade jag tänkt börja blogga lite som alla andra, jag är nog den ÄNDA som hittills inte bloggat nånting.
Kanske ska tillägga att varför jag aldrig bloggat tidigare är för att jag är HELT VÄRDELÖS på detta, men de lär nog märkas :P

Nu ä're Exakt en vecka kvar, för om exakt en vecka alltså nästa måndag den 15/12 den här tiden så har vi våran bebis här. En helt underbar tanke, men de  känns som att de fortfarande är gode lång borta. Elias längtar också massor, men jag tror ändå han inte riktigt förstår att bebisen faktiskt ska komma ut från mammas mage och att han verkligen ska bli storebror. när man frågar honom om han vill ha en lillasyster eller lillebror så skakar han bara på huvudet å säger att han vill ha en bebis! :) gode söt min lilla gosse är! :)

Förövrigt så ska man fara och äta julbord ikväll, med Magnus föräldrar och syskon, det suuuper. det bästa av allt är ju att då slipper man laga middag! ;P

Snart så har jag även en arbetslös karl här hemma som kommer att klättra på väggarna, kanske ska tillägga att han ÄR ARBETSNARKOMAN! haha På sätt å vis kunde ju hans uppsägning från jobbet inte komma lämpligare, perfekt sådär just före bebis kommer, då blir ju extra skönt och mysigt att vara allihopa hemma om dagrna :)

nej du nu blir det å hänga lite tvätt, sen blir det soffan tills elias kommer hem från dagis! :)

simma lugnt,.

RSS 2.0