Happy Birthday! :)

Oj Idag har min lilla kille blivit stor.. han fyller nämligen 4 år idag! shit fattar inte hur tiden går så fort?
Nästan ännu värre är de ju att snart blir lillan 1 år! Hon som nyss bodde i min mage ? Jag minss aldrig at tiden gick såhär fort.. när jag själv va liten.. tyckte jag att 1 år va en HEL EVIGHET! ;P

Idag har vi iallafall avklarat första kalaset.. firar båda barnen nu, eftersom lillan liten är fortfarande så liten.. så hon förstår ju inte så mkt än.. hade lika gärna kunnat skippa hennes kalas helt, men eftersom dom ändå fyller så nära varandra så kan man ju passa på att fira båda två! =)
Nästa kalas blir på Lördag.. och ELias hoppas så Innerligt mkt på att han får Chick Hicks, men har försökt förklara för honom att om de inte skulle bli så.. så är det ju faktiskt inte så länge kvar till tomten kommer heller.. så vi ringde "tomten" (min pappa)så att han skulle få säga direkt till tomten vad han verkligen önskade sig! så nu håller vi tummarna hårt här hemma! ;)


nej nu blir de å se lite vänner.. sen sova.. en dag imorgon också! =)

Puss M



Fredag! =)

Sådärja! efter 11 LÅNGA dagar med feber.. inlagd på barn en natt.. och flera besök på akuten fick Wilma tillslut antibiotika för öroninflammation! va de så svårt att ge henne det ? hon har ju hela tiden varit irriterad i öronen.. varför skulle hon behöva ha ont och ha feber 11 dagar innan dom gav henne pencillin ? troligtvis har hon iof också haft svinisen.. väntar foretfarande på provsvaret..
men hon är iallafall feberfri idag.. hoppas hon får vara det nu också ett tag! =)

Ikväll blire ÄNT&LIGEN bio.. New Moon.. som jag väntat på denna film.. i ett års tid!! så e blir kul! =))



jaaasi.. annars så har jag fått en GIGANTISKT inombordsfinne MITT på näsan.. ser ut som Rudlof! PINSAMT! nej ursch jag kan leva med det, jag är ju inte 15 längre! ;P eller?

hm.. inte så mkt mer att förtälja..
nu ska jag tvätta lite sen.. laga mat.. blir en mkt tidig middag idag.. Fläskfile' i Ädelost med pommes och sallad till! ;)


Puss M


Wilma

Börjar få lite smått panik här hemma, över Wilma, varför försvinner aldrig febern ? varför har hon fortfarande feber trots att hon får alvedon och ipren..? varför är hon så slut att hon somnar sittandes på golvet i tv rummet, och varför får hon knappt behålla nånting som hon äter eller dricker ? jag har varit inne med henne 3 ggr nu.. men de känns som att dom inte förstår hur dålig och risig hon verkligen är, att dom bara nonchalerar.. och skickar hem oss, med  svar som det är normalt ... man kan ha feber i flera veckor.. men JAG tycker INTE att det är okej för ett litet barn att vara sjuk så länge ?! Det känns som att dom missar nånting och att hon kanske är verkligen sjuk på rikigt, eller är de bara jag som är rädd och nojjig att hon ska bli lika sjuk som hon en gång var ?
Allt jag önskar är bara att hon ska bli friskl.. för just nu ä'r hon allt annat än frisk, hon leker knappt mer än några minuter.. sen somnar hon.. hon skrattar knappt ? min annars så glada tjej som ALLTID har ett leende på läpparna..
det är säkert bara vanlig feber .. men hur orolig bli man inte ?





15 November..

..Och lillan blir 11 månader idag! =)

Oj vad skönt, Äntligen ska jag äntiligen lämna huset.. en stund.. har inte varit ute nånting på en vecka nu.. och jag har halverst ruttnat bort! Klädbytardag blir det idag, på Jessicas skola, hoppas på lite fynd åt Elias som skulle behöva en helt ny garderob!

Annars så..Barnen är fortfarande sjuka.. skulle inte förvåna sig om det visar sig att Wilma också har astma.. inatt har båda barnen haft krupp! JOBBIGT! tur att både jag å Magnus är hemma på nätterna.. jag behöver han som kan lugna mig.. för hur vanligt det än är att ELias får krupp/astmaanfall så vänjer jag mig aldrig vid det! jag blir lika nervös,rädd och orolig varje gång det händer! Ikväll tror jag nog att det blir ett besök på akuten.. och nu ger jag mig inte, dom ska kolla up Lillan vad som är fel, för nånting är det.. Hon verkar ha ont nånstans.. och skriker som en stuken bara för en liten alvedon!

Nej nu ska jag upp å göra mig klar, för att komma hemifrån en stund, det ska bli skönt!!



Puss M


Keep Rolling

Nej men ursch jag raderar mitt tidigare inlägg.. det stämmer inte alls för fem öre.. Båda barnen ligger åter igen med feber.. och ELias klagar på ont i örat!=/ Wilma vägrar sova.. och jaa jag känner på mig att den här natten INTE blir rolig! men tack å lov så är det ju freedag och helg så det betyder att jag få sova hela natten ändå! =) det är Manges NATT! =) yeeeey! =)
nej fasn' vad jag man göra, imorgon är Wilma inne på 6 Dygnet av feber.. snart åker jag in och TVINGAR dom att lägga in henne.. för hon mår INTE bra,och vi eller jag kan inte sova pga all oro.. det är inte bara feber.. det är ALLT, slemmiga ögon, snorig, tät, diare', hosta, känns som att man bara går å väntar på andnödet, för att "vården" ska reagera! Jag tror att det svininfluensan..  men läkarna tycker inte att hon hör till riskgrupp (vilket är helt idiotiskt) med tanke på hennes sjukdomshistoria, och då vägrar dom testa henne! jaa jag blir så förbannad, men vad lörns de..

jajja.. nog om det..
jag å gubben och vår dotter (som inte kan sova) har sett Idol och druckit glögg! <3 nu väntar jag bara på utröstningen.. tycker själv att Reza ska åka, eller Tove.. tycker inte dom har nåt att göra i den här tävlingen.. men men smaken är som baken!

nej nu ska jag gå å lägga mig i soffgan igen.. och fylla på glöggglaset.. ;)

kyss i bingen

Rubrik

VAD händer ? Hur kan detta komma sig.. Igårkväll va båda mina små bäbisar sjuka, febriga, slemmiga ögon snoriga och allt vad de nu kan vara.. och inatt vaknade Wilma med 40 graders feber..men nu.. idag så är båda friska ? ingen feber och inga klibbiga ögon..jag fattar inget ? hur kan allt bara försvinna sådär ?
Blev ändå ingen kyrka.. och jag blev för lat för att skjutsa Elias på dagis imorse när dom ringde 08.20 imorse och ville att han skulle vara på dagis 08.30 istället för 9 .. då låg vi fortfarande och sov.. jajja, sur är han på mig iallafall över det.. kommer nog inte att bli förlåten på hela dan.. stackars barn vad har han för mamma egentligen ?
Ska gottgöra han med Pizza till lunch =)

Nej nu vaknar lillan från sin LILLA powernap...


ciao

The Boy does nothing

Här sitter jag å säger att jag ska bli bättre på uppdateringar, men har det blivit någon skillnad ? svar Nej! :P

LESS är jag på att vara hemma.. har haft 2 sjuklingar sen i måndags.. eller nu har jag bara en, lillan är fortfarande febrig.. Elias bara lite förkyld..
Men ska till läkaren idag.. kvart i 4.. pga. misstänkt svininfluensa.. fast jag vet inte.. borde man inte bli JÄTTE dålig då? hon har ju inte så mkt feber ? jaja.. vi ser väl, hoppas det är svinisen ändå, så hon får göra bort de!=)

Inatt sov vi inte mkt här hemma.. eller Magnus och ELias sov, men inte jag å lillan.. har nog max sovit 1½ timme på hela natten.. de är jobbigt de här med att vara sjuk..
Kan ju hoppas att vi är friska imorron, så kanske man kan besöka kyrkan? peppar peppar! =)

annars då? jaa inte så mkt.. som sagt så har vi bara varit hemma hela veckan och jag är sååå less.. vill hitta på nåt.. kanske bio ? Andrea ? =) eller en prommis eller vad som helst! innan jag ruttnar bort här!

nej nu ska jag gå å ta hand om tvätten... håller faktiskt på att få en helt tvättfri tvättstuga snart..på sätt å vis så lönar de sig att vara hemma men.. hur länge håller det i sig ? INTE länge skulle jag tro! ;P

Ciao


Elias med kompisen Hugo! =)


Min lilla sjukling! =)



New Moon





YEEEEEEY Äntligen har Biljetter till New Moon släppts!! LÄNGTAR!!!! =)
INTE många dagar kvar nu!! =)


Down With the sickness

Hjälp nu va det länge sen jag skrev igen, jag är inte speciellt bra på de här va ? :P

och vad ska man skriva ?

allt är i princip som vanligt....
Magnus gjorde illa sig på jobbet igår, tappade en balk på smalbenet, så de ser typ ut som en fotboll, men arbetsnarkoman som han är så vägrar han besöka läkare.. för han är rädd för att bli sjukskriven.. så han är på jobbet idag som vanligt, trots att han haltar å grejjer.. jajja är man tjurig så är man!:P han kan ju då inte komma å gnälla sen iallafalL! :P

ELias är på dagis idag.. mkt välbehövligt är det måste jag säga.. förra veckan hade han lov.. och han har under den veckan förvandlats tll en liten apa som klättrar å väggarna i rastlöshet.. så glad va han imorse när jag sa att han skulle få fara på dagis!

Jag har hunnit tagit Baconvaccinet.. och tror jag nog aldrig i mitt liv varit sjukare än jag blev efter det.. Tog mig bokstavligt talat inte upp ur sängen dan efter! så nu måste jag tänka om , om jag vill att barnen (eller iallafall Elias) ska vaccineras.. är det värt det ? jag vill verkligen inte att han ska behöva bli så sjuk.. och i mnånga fall så är ju ändå grissjukan lindrig?! jaj de tåls att tänka på..

I helgen blir det en tripp till Rotsjön igen.. blir nog att åka dit och stanna hela helgen faktiskt!

Helgen som var så va vi på Halloween fest .. utklädda och fina, mangnus som Big Daddy (en lila PIMP dräkt!) och jag skulle föreställa död.. vita läppar Kritvitt ansikte  svarta ögon och helt svarta kläder ?! vet inte riktigt om jag lyckades`?! men kul hade vi iallafall! =)

nej nu ska jag gå upp å steka plättar till lillan.. snart Lunch!

Puss M

RSS 2.0