skoter och annat

Igår va Elias och Magnus på vtberget och såg skotertävling, och jag och Wilma for och hälsade på Stina och hennes syster! Treevligt! :)
Idag blev det en liten skotersväng för Elias och Magnus och jag o WIlma följde efter i bilen! ;P for till nån backe här i Ursviken så Elias fick åka lite bob och sen grillade vi lite korv :) nu har man nyss duschat och ska sen till mamma och käka surströmming! INTE illa! :) men först måste jag tvätta alla skoterkläder å sånt, för heeela huset stinker skoter! Jobbigt, för är det nån lukt jag INTE klarar av så är det verkligen skoter och eldrök!!




Fredag IGEN

Ringde på barn imorse, och fick åka dit med Wilma igen idag eftersom att hostan blivit lite mer och hon har blivit lite rossligare och så.. men de är fortfarande ingen fara med henne, för lungorna låter fortfarande fint så vi fick åka hem igen! :) skulle bara va vaksamma om det förvärras ännu mer, då skulle vi åka in igen. dom tror att det kan vara början på RS viruset, men de är ändå svårt att veta. Jag känner då mig MKT lugnare nu iallafall! :)

förövrigt så äre helg IGEN, tragiskt för de verkar bli en rätt så ohändelserik helg, har verkligen INGA planer alls =/

Tack ANdrea och Isak för sängen :)  nu kan ju jag smyga ner och lägga mig i källaren när jag får nog av min kära karls snarkande! ;P

Isak va dock en aning orolig att Jag skulle bli med barn igen för att sängen är ju faktiskt ANDVÄND av HONOM !!
aha inte för att jag fattade riktigt vad han menade men, menade han att det skulle finnas kvar av hans rester i sängen??
haha traaagiskt att han ska vara så blåst ibland! ;P




sjuk :/

Kom nyss hem från akuten, har varit där med lillan, för hon får inte i sig någon mat, kräks bara upp allt, sen så har hon typ krupphosta eller RS hosta som lääkaren sa, men lungorna låter fint än så länge så vi fick åka hem å ska avvakta. sen så ska jag ringa till barn imorron, läkaren trodde att hon kanske utvecklat mjölkallergi.. :S tycker så synd om min stackars liten! va jobbigt att hosta så! :/ och mammajärtat blir såå oroligt!

För övrigt så va Mange på jobbintervju idag , de gick väl sådär... tror jag, han skulle få börja men intre riktit nu som jag förstog det ? han skulle ringa nån snubbe imorron. eller nåt... hoppas han får jobb, börjar varajobbigt att ha honom hemma om dagarna, får ju städa ihjäl mig, känns som jag blivit 3 barns mamma istället för 2 barnsmamma...

nej nu ska jag upp å se film, har fått 3 nya kanaler som visar filmer direkt från bioduken ?



peace out my friends



Mammut

kom nyss hem, har varit på bio med Andrea och Joanna... såg Mammut INTE att rekomendera att se, iallafall inte på bio, iof så blev den bättre i slutet, men ändå, blev som besviken hade hört så mkt gott om den filmen men nej, okej då, han som va med i filmen,vad han nu heter, va snygg som stryk, tack gode gud för det, annars hade filmen varit helt värdelös nästan. Nästa gång blire nån BRA film! :)

Imororn blire öppna!

och nu ska jag upp å antingen mysa med karln min, eller slå ihjäl honom ? inte för att HAN gjort ngt men...

sleep tight!



Andrea och Hennes finfina dotter! ;)




My beutiful man ;)



Första andra och tredje barnet


Dina kläder:

Första barnet: Du börjar ha mammakläder så fort din gynekolog berättar att du är gravid.

Andra barnet: Du har dina vanliga kläder så länge som möjligt.

Tredje barnet: Dina vanliga kläder ÄR dina mammakläder.



Barnets namn:

Första barnet: Du lusläser alla namnböcker som finns och övar på uttal och olika stavningskombinationer på alla dina favoritnamn.

Andra barnet: Någon måste väl döpa sitt barn efter faster Agda, eller hur? Det kan lika gärna vara du.

Tredje barnet: Du slår upp en bok, blundar och pekar och tittar efter vad fingret pekar på. Carl-Rutger? Det får duga ...



Förberedelser inför förlossningen


Första barnet: Du övar på andningen regelbundet.

Andra barnet: Du orkar inte öva eftersom du kommer ihåg att förra gången så gjorde det absolut ingen skillnad alls med den där andningen.

Tredje barnet: Du ber om bedövning i åttonde månaden.



Barnets kläder


Första barnet: Du förtvättar din nyföddes kläder, ordnar dem systematiskt efter färgerna och viker dem fint i babyns egna lilla byrå.

Andra barnet: Du kollar kläderna för att se om de är rena, men slänger bara de med de mörkaste, mest synliga fläckarna.

Tredje barnet: Varför skulle inte pojkar också kunna ha rosa kläder?


Saker att oroa sig för


Första barnet: Vid minsta lilla tecken på att allt inte är som det ska - ett kort skrik eller vad som helst - så plockar du upp babyn.

Andra barnet: Du plockar upp babyn först när dess skrikande blir så högljutt att det kan väcka din förstfödda.

Tredje barnet: Du lär din treåring hur man vrider upp mekaniska leksaker.



Aktiviteter


Första barnet: Du tar med din baby till babygymnastik, babysim och sagoläsning för babyn.

Andra barnet: Du tar med din baby till babygymnastik.

Tredje barnet: Du tar med din baby till affären och kemtvätten.

*


Att gå ut


Första barnet: Första gången lämnar barnet hemma med barnvakt så ringer du hem fem gånger.

Andra barnet: Precis innan du går ut genom dörren så kommer du på att du kanske skulle lämna ett telefonnummer där du kan nås.

Tredje barnet: Du säger till barnvakten att bara ringa om hon ser blod.


Hemma


Första barnet: Du tillbringar större delen av dagen med att bara titta på babyn.

Andra barnet: Du tillbringar en del av dagen med att se till så att ditt äldre barn inte kväver, knuffar eller slår babyn.

Tredje barnet: Du tillbringar en liten del av varje dag med att gömma dig från barnen.


Great

Kom nyss hem från öppna, Jag och Wilma har varit där, Elias är på dagis han....
händer nog inte så mkt mer idag.. kanske bio ? om jag nu fick följa med såklart.. eller så kanske en prommis ikväll:) jajja får se vad som händer.. Mange ska då å spela innebandy, sen ska an hämta dubbelsängen vi fick av Andrea och Isak.. ska ha den nere i källaren :) blir nog bra det! :)

Måste ta å tvätta nu igen, lillemannen har börjat kissa ner sig på nätterna igen, tror nästan jag ska börja om med blöja på natten! är SÅÅÅ less på all tvätt och renbäddning av sängar varje jävla dag!

nej nu blire å köra igång en tvättmaskin sen se lite one tree hill! :)

tjiing





UNDERBART

TWILIGHT! ;)


New moon har premiär 20/11 2009!

(Iaf i USA, och Nordisk film försöker se till så att det blir samma datum i Sverige :D)
Källa: twilightsweden.se

HAHHA


Snart helg igen ?

Jahapp då va den här Månadagen snart slut, alltså snart helg igen.. eller ? ehm..
For en sväng på öppna idag, de va inte så mkt folk där... sen så har vi i princip inte gjort ett skit. Tina och Malin va förbi en sväng och hämtade Tinas skor.
Imororn blire dagis för Elias och lillan ska vägas som vanligt på Tisdagar, undra hur länge hon måste iväg och vägas en gång i veckan. de är ju jobbigt! :S sen så kanske de blir å fara på sos ? och skriva på de där faderskapstjollret.... har inte hunnit med de ännu, eller egentligen har vi typ glömt bort de! :P men de  behöver ju ingen veta! :P Tragiskt vore de ju om jag skulle dö innan vi hann dit.. skulle inte Mange få vårdnaden då?

Wilma har blivit stora brullan nu :) hon skrattar och tjollrar för fullt! :) och ALLTID snäll, förstår inte vars min lilla argbigga tagit vägen ? nu somnar hon själven å allt!  PERFA! :)

nej nu blire å hänga tvätt sen se csi Miami :)



simma lugnt

puss






............

Fest igår, Ågren idag!
ehm.. jooo.. kvällen blev ju ej så lyckad eftersom att Marielle Spårade och blev alldeles för full, men men sånt som händer sånt som händer Andrea verkade då ha haft gryymt kul åt mig iallafall.:P. hon sa att det va mkt folk ute och hon hade kul :) så de va ju bra! :) och Sackars Isak fick skjutsa hem mig mitt i natten! :) TACK! :)

Idag har Andrea och Isak med barn varit här och käkat suströmming det va mkt gott kan jag lova! :)
tror jag ska lägga mig i soffan nu och se nån film eller nåt, det blir naaajs! :)


Peace

Partybrullan! ;)






Min Kära syster och Robert











Fredag

Fredag igen, veckorna bara rusar förbi känns det som.. och nuförtiden så känns inte fredagar ens så speciellt.. för vi är ju alltid hemma och är lediga hela familjen nuförtiden, förutom Elias då som är på dagis 15 tim/veckan.

Kom nuyss hem.. va hos tandläkarn, och lika många början till hål som vanligt, tror jag har 12 början till hål, men de har jag haft dom senaste sex åren typ? måste iallafall bestämma nu om jag vill ha en sån där försäkring eller ej... Tandläkaren tyckte typ inte att jag skulle behöva de, men de kanske ändå är värt det ? jag menar 12 BÖRJAN till hål, nån gång bryter dom väl ut och verkligen BLIR hål, eller ?

sen så va ja förbi bolaget också ska ju som sagt var ut imorron! :) sista chansen nu Tina, ska du inte följa ? vavavvavavvaa? :P
kommer nog att ringa å fråga dig imorron igen och igen och igen.. och tracka dig när jJAG ÄR på FEST och DU ÄR på JOBBET! ;P jaja du kommer ATT  höra av mnig iallafall! ;)

jaja whatsoever


Nu blire å gå upp å laga nån mat, är så gryyyyymt hungrig faktiskt för ovanlighetens skull..jag är verkligen aldrig sugen på mat nuförtiden, bara på sånt som jag lovat mig själv att INTE äta! tex ostkrokar med gräddfil!;) NÄR ska detta hemska cravings försvinna ? Inte bra INTE bra speciellt inte för vågen och definitivt inte för min klädstorlek eller spegelbild? :S



Peace my friends







Du vet att du blivit mamma när..


* Du går runt med endast ett rakat ben.
* Chansen att trampa på en legobit är större än att bli bjuden på fest.
* Dammsugarpåsen blir full oftare än du.
* Du kan hälla upp exakt 200 ml vatten i en flaska med förbunda ögon.
* Du kan svara på frågor som "finns Bolibompa-gänget i verkligheten?"
* Du första gången kommer i kontakt med begreppet "storpack".
* Du börjar svänga dig med ord som "galonisar", "mellis" och "öppnis".
* Middagens falukorvsring blir din bästa vän eftersom barnen tindrar med ögonen och äter glupskt.
* Du börjar tycka att en stund ensam med dammsugaren känns som en form av behaglig mental terapi.
* En vanlig och nödvändig renlighetsdusch (ensam) känns som att gå på värsta lyx-spa.
* Du rullar varuvagnen på ICA fram och tillbaka, fram och tillbaka.
* Du fångar barnets spya i dina egna händer.
* Du börjar torka spyan på dina egna kläder.
* Det tar tre dagar att läsa en sida i tidningen.
* Du kan äta en middag på två minuter (med efterrätt och med en hand).
* Du längtar efter att få gå ut med soporna för att få lite egentid.
* Sex är en siffra som kommer före sju.
* En fullproppad dag innebär att man ska handla mjölk och gå till BVC.
* Du hittar din numera kalla lunch i micron tre timmar senare.
* Din absolut högsta önskan är en natts obruten sömn



Kom nyss...

Hem från en promenad med Andrea och Maria+Bebbe, det va trevligt, gick en sväng till Coop och tillbaka, Naturligtvis inte från Ursviken för de är jag nog inte kapabel till ... Ännu! :P eh men de va ju ej så värt, handlade ostkrokar och Trocadero, så där rök den prommisen, för snart ska jag lägga mig i soffan och gotta i sinne! :D

Igår va jag och klippte mig... det blev EMO!!

Imorron ska lillan på läkarundersökning.. de blir ju kul :) sen så måste jag kolla mina öron också, tror jag håller på få öroninflammation de är ju mindre kul!

Elias sover Hos Tina inatt, det tycker han är SUPER kul, de blir mindre kul när han kommer hem, för då vill han bara tillbaka! :;P

På lödag blire FEST!! :) förfest hos min far! haha TINA se till å komma nu! ;)

så ser det ut för min del..
Inatt fick Elias förresten krupp igen de är så jobbigt jag flippar nästan ut när han får det. hoppas det inte händer inatt igen.. speciellt för Tinas skull, för man känner sig SÅÅÅ hjälplös vill jag lova, de är så jobbigt å se lillemannen så.. man tycker så synd om honom! min älskade lilla Ängel!

Nej nu blire duschen sen ostkrokar med gräddfil! :D




Mina Älskade små barn! :)

peace!

Volbeat - still counting

.. Är en bra lååt!

Idag va Malin förbi och hälsade på, det va trevligt, länge sen man träffade henne nu, hon ska också snart få bebis, eller snart, de är ändå 3 månader kvar! ;P Sen så blev det öppna en stund, och Maria va där med hennes lilla Mille, så söt liten pajk! ;)

För övrigt så är det bestämt nu, det blir fest för mig på Lördag´, hoppas bara att det är nå folk ute, tänkte bara att de kanske inte är så många som har peninga?men what to do what to do? jaja de blir nog kul hur som helst va ju ett bra tag sen nu, känns som att det skulle vara bra att få komma ut å se nå folk! :) TINA ta ledigt från jobbet och följ me mig och Andrea ut ;)

Imororn ska jag utnyttja presentkortet på CliveRussel och fara och klippamig! har seriöst inte varit till frisör och klippt mig sen jag fick Elias, men vem behöver gå till frisör när man har en syster som klipper gratis! :D


HAHHA jag dör nog finns det dumma männsikor, men de där tar fan rekordet!


Äntligen händer det! ;)

Va bara tvungen att lägga in den här bilden, Älsklingen sitter alltid och tittar på vimmelbilder på norras hemsida efter varje hockeymatch., i hopp om att han en vacker dag ska vara med på någon bild., och Äntligen händer det! ;)



inte intressant för 5 öre!

Nu va det ett tag sedan jag skrev nånting här, fast jag har iof int haft speciellt mkt att skriva om.. och det har jag fortfarande inte! :P

I torsdags va Jesica och Robert här och sov, trevligt trevligt! :)
och igår for vi till Rotsjön, och kom hem därifrån idag! :)

sen så har det faktiskt inte hänt så mkt.. lillan växer och frodas! :) lilleman också för den delen! :)
 sen så nästa helg så ska jag KANSKE våga mig ut på krogen med min party princess! ;) va ett tag sedan nu känns det som! :P

nu ska ska lägga isäng min super trotsige son, som testar alla gränser som finns! Han har verkligen blivit sååååå trotsig senaste tiden! och det är såååååå jobbigt kan jag bara tala om. hoppas de snart går över! ;) fast innerst inne vet jag att det bara är början! :S  men han är ju ändå trots det världens finaste lilla kille! :)


Lite att göra

Jag har insett att Jag har vääldigt lite att göra just nu
Jag lyssnar på Takida- Reason to cry
Jag tycker om Mina Underbara barn!
Jag avskyr Pedofiler
Kärleken  Magnus Lindgren
Jag gillar Ostkrokar med gräddfil
Jag kommer aldrig att glömma Dagarna mina barn föddes
Jag är hemligt förälskad i Edward Cullen i Twilight
När jag vaknar på morgonen vill jag alltid somna om
Innan jag går och lägger mig Måste jag ha bäddat sängen!
Just nu tänker jag på va jag ska svara på den här frågan.
Idag har jag inte gjort alltför mkt.
Inatt Sover jag garanterat
Imorgon vet jag inte alls vad jag ska göra
Jag vill verkligen inte ha vinter
Jag undrar varför blåbär inte är rosa?

Stackars liten Elias

Stackars min lillskrutt, han ramlade ner för våran källartrapp med hvudet först, och jag hann nästan skita ner mig så rädd blev jag, ni som varit hemma hos vet att våran källartrapp är ganska så brant och lång. men magnus va nästan lika fort nere och tack å lov så klaradé sig Elias med bara ett litet sår i pannan. hoppas han lärt sig något nu och tar det lite lugnare när han vistats i trappen!

jamen för övrigt en riktigt lugn dag. kändes som jag va sugen på att hitta på nåt.. men vette fasiken vad ?



Försovning

Fan också, skulle fara till hamn å väga lillan idag, men de sket sig. Andrea ringde å väckte mig.. men jag somnade om!!  och vaknade typ nu?? då hade jag ju lika gärnat kunna fara på öppna idag ? :P jaja får väl ta å ringa å boka en ny tid då! :P


12 Januari- Helgen

Helgen har varit bra, men lugn, i fredags va jag och Andrea på bio och såg changeling, den va riktigt bra faktiskt, men tragisk! en såndär film som man nästan börjar må dåligt av att se, men faktiskt rekomenderad att se! ;:)

Lördagen hände de inte allt för mkt, Magnus va och såg hockey hos grannen lite längre bort, och jag å barnen va hos min kära far och såg hockey! :)

sen så söndagen va jag förbi min kära mor, medans mange va och spelade innebandy. skjutsade Jessica och robert nånstans mitt ute i skogen. Bodan hette de visst. Blev en aning fundersam när hon sa till vem hon skulle, Bodan hette Hon eller han, och han`eller hon bodde i Bodan. haha fick inte riktigt ihop de där. tänkte att de måste ha varit en slump att människan själv hette så och bodde på ett ställe som hette exakt likadant ! men sen så förklarade hon att han/hon kallades så för att hon/hon bodde i Bodan. Naturligtvis tänkte jag då, hur kunde jag va så jävla dum ? HAHA

Idag va jag och Barnen på öppna, men mycket folk va de inte nej! bara vi och 3 andra föräldrar med barn.sorgligt!!

sen så vet jag ytterst lite om vad som händer mer i veckan... förslag ?


min söta mamma! ;)





8 Januari

Idag har jag inte så mkt att skriva om, förutom att våra snälla vänner Andrea och Isak+barn bjöddade oss på middag! :) Fläskfile' med pommes, god sås och sallad! :) Tack tack! :;)Men jag tror hon försökte glänsa lite den där Andrea, pga av vi inte hade så mycket att bjuda på tidigare idag när dom va å hälsade på här i Ursviken, så laddade hon upp med goooood efterrätt!, kladdkaka och glass! :)



Adjö och god natt! :)

Min kära fästmö och hennes goa dotter! ;)


7 Januari

Japp då har man nyss käkat middag Inbakad kassler, gott! blev lite sen middag idag, men man ska passa på att göra sånt när man är halverst barnfria! Elias for till Rotsjön idag :) Lillgubben blir så glaad när han får fara bort å sova! :)
direkt han kom hem från dagis idag så började han packa :) sötnosen min! :)

sen så hämtade Älsklingen min, de 2 andra twilight böckerna hos mamma idag, så nu kan jag fortsätta gråta lite till! ;)

nej nu nu ska lillan få ta sig ett bad, stackarn hon hatar å bada, det är nog egentligen ända gången hon blir riktigt förbannad och gallskriker! Är sååå grymt tacksam över att hon slipper massa magont och kolik!

Älskar er 3! <3

puss M

Lillgubben påväg till farmor och farfar!



Världens finaste, Älskar er!

Twiilight

En unge isäng, snart ska den andra isäng också, då ska MArielle lägga sig i soffan och läsa lite twiiligt! :) gryyyyymt bra måste jag säga! Jessica du hade rätt, det går knappt lägga ifrån sig den! jag har nog blivit kär i den där Edward Cullen! ;)



                                         




4 Januari

Helgen har varit lugn!
I fredags så for Elias till Tina och sovde över där, det är nog bland d roligaste han vet tror jag,
TINA skämmer du bort min son ??? :O  ;P
så fredagskvälen blev hyffsat lugn, Hanna, Emil och Zeth va och hälsade på och vi käka lite pizza å så! :)
sen så på lördagen så for vi till Linda och Jörgen och kollade in deras renoveringar, riktigt finfint blev det, blir sååå sugen på att göra om här hemma också! är avundsjuk på alla som har råd! :P
sen så kom Elias hem från burträsk, och då for jag och barnen till min kära mor, där bjöds det på tacogratäng! och guben min for på Hockey.

sen på kvällen så tyckte Magnus att vi skulle öppna skumpaflarran som inte blev uppdrucken på nyårs. Han tyckte att vi skulle fira att vi fått världens 2 finaste barn. så de gjorde vi, men innerst inne så VET jag att han firade AIKs vinst!

och nu idag så har jag städat bort julen. SKÖNT men tråkigt det blir som så tomt när man gör det, man man vänjer sig fort! sen så fick jag ÄNTLIGEN klippa Elias, för er som träffat på han den senaste tiden har nog undrat vad han egentligen har för föräldrar som låter honom se ut hursom helst i håret! Men sanningen är den att han VÄGRAT klippa sig. och jag har inte mage till att våldshålla pojkstackarn till en klippning. Men Äntligen har han tagit sitt förnuft till fånga! ;)

Min kära syster och Wilma



Jessica coh Elias



Min lilla hockeynööörd ;P



Världens goast lilla charmtroll! :)


1 Januari- Nytt år

Shit pommes tiden går fort redan ett nytt år. Nu kan jag alltså säga att lillan föddes förra året! haha låter helt sjukt eftersom hon inte ens är 3 veckor än! :P

Igår va det nyårsafton. Blev riktigt lugnt för våran del. Va mestbara hemma och myste, for iväg en sväng till Stefan (Andreas pappa) också, där vi grillade korv osv. i hans grillstuga som han har på gården. det va trevligt det!
sen for vi hem igen, kunde dock inte gå ut på tolvslaget för Elias somnade redan vid halv 11 då orkade stackarn inte mer. försökte väcka honom när klockan va 12 men han STENVÄGRADE förlja med ut. sen så hade Wilma nåt fuffens för sig med massa magknip och tjoller, så vi fick gott nöja oss med att titta på raketerna genom fönstret! men de funkade ju de me ;)

idag så har man inte gjort mkt alls, Elias och Magnus for ut vid 10, skulle köpa hockeybiljetter, så jag och Wilma vaknade inte förrän drygt 12. sen så har man bara städat, tvättat varit och handlat och tjoat på!

igår va jag förresten förbi jobbet och hälsade på också! det va kul å träffa alla där igen.
Kommer nog att börja jobba lite smått igen ganska tidigt eftersom mange är arbetslös.
Men inte än inte, Nu ska jag bara njuuuuuuta! ;)

nej nog om detta tråkbabbel!

Ha ett gott nytt år everybody!! ;)





RSS 2.0