Utkast: oh yeees ...

oh yeees har alldeles nyss OTH nördat en aning, TRAGISK att det bara kommer ut ett nytt i veckan.. och jag ska ALLTID vara så snabb på se.. för då blir de ju så många dagar kvar tills nästa episod kommer ut! men spännande är det! :)



sen så förövrigt så...va vi förbi Linda och Jörgen i afton..planerade lite för Piteå och så..
de blir nog trevligt! :)

Nu blire gonatt.. upp imorgon med lillan på lassa för nya prover..
sen ska vi kika förbi hos P&D och kolla in deras nya lägenhet! ÄR sjukt AVUNDSJUK, dom har köpt en beige divan soffa för 500 kr! JAG VILL OCKSÅ HA!! tyvärr så är mange EMOT förnyingar =/ TRAGSIKT!!

VILL HAA!



jaaasi.. nu till sängen..
sov gott


PZ

Iron & Wine - Flightless bird American Mouth

Måndag igen, veckan som varit har gått rent guförbannat fort, kändes typ som igår som vi va på matlagningskursen, så därför tänkte jag att det är ju länge kvar till nästa gång, men ikket, ISAK den ända som verkar ha koll kom på att det va ikväll vi har det IGEN! men trevligt är ju det, och VÄÄRT då slipper man stå å laga mat själv i ensamheten.. eller ensamhet va väl å ta i.,. men ändå!

Idag har jag å WIlma hunnit med Babyöppet en stunf på morgonen med Andrea och Vega.. trevligt., efterdet så åkte jag förnbi A och hämtade gåstolen som vi ska få låna...
den tyckte Wilma om, inte för att hon direkt sprang omkring i den men.. de hade jag ju inte direkt förväntat mig heller, knappt så hon når ner till golvet, men men, hon växer väl forhoppningsvis.

Imorgon får tydligen P&D sin lägenhet också, grymt kul faktiskt!! :)

På torsdag äre valborgs, då blir det grillning hemmahos oss... med kära vänner!


No Place To Hide

Ojoj, det har blivit lite av uppdatering här.. men har faktiskt haft rätt så fullt upp i veckan..
fast egentligen inte alltför mkt att förtälja..
Är riktigt glad för P&D:s skull, dom har nämligen fått sig en lägenhet här i schtaan.. på Anderstorp faktiskt.. en riktigt fin 3a, blir typ avis.. vill också förnya mig!!! :P Inte för att jag vill flytta härifrån, men lite förnying och renovering skulle ju vara kul.. har kommit på en skitsmart grej som jag vill göra.. får se om de blir så kanske,.. måste bara övertala gubben om det också..  :)

Annars så har P&D sovit här inatt.. blev en trevlig kväll igår med sällskapsspel.. och nån cider och Öl, sen så imorse så for jag Och Daniela på klädbytarda'n.. fyndade faktiskt rätt så mkt kläder till Wilma.. dock en aning mindre till Elias..  det går typ inte hitta fräscha kläder i hans storlek på sånna ställen.. men han får köpa sig lite nya kläder istället.. hade dock tänkt vänta lite med de tills de blir dax för sommarkläder! :)



Förövrigt så ÄLSKAR JAG DETTA VÄDER!!!! Ge mig MERA SOMMAR NUUU!

nej nu ska jag gå å snöra isäng barnen.. sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra för en gångs skull.. MEN det blir väl säkert tvätt, som alla andra kvällar! ;)



MARDRÖMMAR

kommer jag att få nu!!! fas'n också att jag ska gå å se sånna filmer på bio!!! Man blir ju alltid skitskrajj av att se skräckisar på bio! men ser man dom hemma så känner man sig så cool.. för då finns de väl inga hemska filmer .. ? eller ?
Unborn va iallafall bra,, om man ser den på bio.. tror inte jag tyckt den va så speciell om jag sett den hemma.. en blandning mellan exorsisten och The Ring typ.. och de va ju Fan att det inte fanns kvar nån personal när filmen va slut.. då hade jag krävt hälften av peninga tillbaka! för de va rent förjääävlig text, såg nästan inte vad de stog!!

nej nu ska jag kila upp å väcka karln min.. som ligger å snarkar högt i soffan!


Pz


I hear voices when noone's around

Idag har lillan fått sin första tand, imorse syntes bara en vit liten prick .. och nu känner man ett litet risgryn, lillstmpan min, bara 4 månader gammal! :)
Annars så har hon bara skrikit sig genom dagen.. och klöst sönder ena örat.. så vi trodde hon fått öroninflammation stackarn, så vi va in på barn med henne och kollade i öronen,. men de va då inget, antagligen har hon bara haft ont i munnen..

förövrigt så blir det bio ikväll.. med Bocelli.. blir att se The Unborn .. ville först se filmen jag typ tjatat att gå å se på bio i flera veckor, men kändes ändå roligare att se en skräckis ikve'll! :)

nej nu ska jag gå å göra andra saker..sånt som måste göras..

ADJÖ!


Lady Gaga - Poker Face

Så va ännu en helg historia.. Månadag idag.. och ikväll börjar den där matlagningskursen igen, de blev tydligen inte fler gånger medans vi låg i Umeå med lillan.. men nu är vi back in buisness igeen! :)

Helgen har stått för mkt trevligheter för min del..
Fredagen blev rätt så lugn..
Lördagen.. kikade först Daniela och Patrik förbi.. sen så ringde min kära väninna Andrea och bjöd med mig på FEST i NORSJÖ!! haha, så vi packade in oss i Andreas bil, med Vinlådan min i högsta hugg .. väl framme i norsjö så for vi först på nån fest.. Kände inte igen en människa, men hade kul ändå.. lite senare så for vi på hotellet i Norsjö och där hade vi faktiskt skitkul.. Inte ett känt ansikte där heller, förutom då min kusin Erik och hans tjej! ;) men kul vare!
Igår så lämnade vi ELias hos mamma, och for till Burträsket till våra vänner där och såg film.. eller de va nog mest Mange som såg filmen.. vi andra snackade massa skit och skrattade i SINNE! " Kan man gnida nån på avstånd ? "
sen så förövrigt så måste jag säga att P&D har köpt sig en jävla bil alltså! ojoj vad D kommer att svära åt den där, de är näm,ligen vad jag skulle gjort ? kan man ens  kalla den för bil! och ABSOLUT INTE för en familjebil! haha ryms man ens å sitta i den ? :P haha jag skrattade då i sinne på vägen hem.

så ser den ut! ;O


sen så nu är Mange och hjälper Andreas att lägga tak.. sen så bär det av på matlagningskursen.
Va egentligen tänkt att vi skulle fara till piteå på dollarstore idag, men så blev ju inte fallet.. får ta det nån dag i veckan istället! :)


Nej nu ska jag gå å koka mormorsaft! ;)

Adjö







Min kusin Erik och hans tjej





 

Tonight, I celebrate my love for you

ojoj ONYTTIGA jag nu har vi käkat pizza 2 dar i rad! men hur frestande är det inte med en fredagsfamiljepizza!?! det är nog de bästa som finns, slippa stå vid spisen en fredagskväll?
Och min son kommer att rulla fram efter allt påskgodis!! Han fick 6 stycken STORA påskägg överfulla med godis!! minns aldrig att jag någonsin fick så många påskägg, Är det nån nymodighet? eller är han bara EXTREMT Älskad och Bortskämd ? nåja ÄLSKAD är han då iallafall till 100.... och kanske en gnutta bortskämd också! :)

Nu har vi då iallafall bokad datum för dopet också, det blir i slutet av Maj! :) det blir ju trevligt, fast den här gången blir det inte i Rotsjön!!

Jadu vad ska man mer hitta på ikvällan då? hade egetnligen tänkt att vi skulle åka till Rotsjön och lämna igen bilen till manges föräldrar, och sen tänkt besöka våra kära vänner Daniela Patrik och Natalia men så blev inte fallet. får se om det kanske blir imorgon istället, eller så kanske dom kommer hit och hämtar bilen... då ska vi pass apå å skicka iväg skoter också!

Jag är gode sugen på att gå på bio och se I skuggan av värmen, den tror jag är Gode  bra faktiskt, men de får bli nån annan kväll.. har lovat gubben min att vara hemma ikväll.

sen så förövrigt så smakade lillan på majsgröt igår, DET va nog INGEN hit, hon kräcktes massa efteråt.. kanske troligvis för att den inte va mjölkfri ? så nu har jag varit på apoteket å köpt mjölkfri gröt.. kanske de går bättre ? annars är hon väl helt enkelt inte mogen för de ännu....

jajja nu ska jag gå upp å mysa med min lilla familj en stund tills det är läggdax för de små! ´



Pz







Come Back

Nu så va barnen isäng! :) och snart kommer Mange hem igen.. va ju egentligen tänkt han skule vara där till imororn, men han tyckte att jobbet verkade SKIT så han packade ihop och åkte hem! och ingen är gladare än jag! :)
Det är verkligen för hemskt att sova ensam, kan ju knappt sova när man är van att vara 2.. helt sjukt egentligen.. för när han är hemma ligger man bara å stör sig på alla snarkningar å sånt!

Idag va jag och barnen förövrigt en sväng på öppna! :) de va ju trevligt, känns som att vi inte varit där på gode länge nu!

nej slut för uppdatering ...
nu ska jag gå upp å mysa i soffan, kanske se twiligt ? :) förresten så kommer den andra filmen på bio i December :=) och den 3dje filmen kommer på bio i USA i Juni 2010, AWSOME!! måste nog åka dit å se premiären :)


Måste förresten lägga in en bild på Wilma och Mille också...
dom ser ju nästan kära ut, kolla händerna! :)







For all the joy you brought to my life

Yeeeees Underbara Ungar jag har.. båda gick och la sig vid 8 igårkväll och vaknade halv 9 imorse! HELT UNDERBART! hoppas de håller i sig så! :) jag har sovit naajs jag med .. nu vart ju sängen min mjuk tillåme., efter att jag fick min nya bäddmadrass! :) AWSOME!

ska snart åka å hämta Elias på dagis, eller får se om Mange kanske får göra de.. för sen så är det ju jag som ska både hämta å lämna resten av veckan, HUR I HELA FRIDENS DAGAR ska jag klara detta ? Vad har jag gett mig in på, som skaffat mig 2 barn?  ? Magnus åker nämligen till sundsvall imorron på morgonen och stanar där till fredag kväll... jag som aldrig haft hand om mina 2 barn helt själv , har ju tyckt att den här 2 barns hysterin bara varit nåt skämt ? men nu då? nu ska jag verkligen klara allt själv ? den tanken har aldrig slagit miog tidigare!? jag ska asså dra med mig båda ungarna ut på morgonen för att lämna Elias på dagis ? de blir ju de värsta!! och dessutom Mörkrädd så de bara står härliga till ! näe.. men LUGN, de här klarar du Marielle! tur jag har världens snällaste och Underbaraste 2 barn iallafall!! :)

Imororn ska lillan å röntga benet igen iallafall, de blir intressant å se vad de visar, fast jag skulle nog tro att det inte visar så mkt.. svullnaden har ju lagt sig rejält nu.. och hon sparkar då med benet så gudarna vet vad!!

nej nu ska jag gå och hänga lite tvätt igen! JAG FATTAR INTE ATT DET ALDRIG TAR SLUT TVÄTT!! jag kommer nog att tvätta mig till döds!

pz



2009-04-13

ÄNTLIGEN har alla farit hem, eller äntligen det är ju faktiskt kul när det kommer folk, men ibland blir det väldigt mkt foilk, mkt liv i rutan och EXTREMT mkt städ efteråt, men nu har jag fått bort allt, och ska snart gå å lägga mig i soffan å se ballar av stål! Finns det bättre program, de är ju KÖNG!!
Fick iallafall de jag önskade mig, En HEL bäddmadrass till våran säng SKÖNT nu slipper jag skåran i mitten :) sen så fick jag pengar och presentkort på maxi, de va i princip allt jag önskade mig, så jag blev mkt nöjd! :)

nej nu blire soffan!!

kyss å smeeek

Måste bara lägga in en bild på min käre son också, han hittade en tröja i Wilmas garderob som han tidigare haft..

Han skulle nödvändigtvis prova den och sen sa han
-Titta mamma den passar ju perfekt!!

haha sötnosen min!



TINA! :)

Fölåt Tina jag hade ju faktiskt en bild på dig också! ;)
Här kommer den! ;)


Påsk 2009

jaaasi då va man hemkomen från rotsjön, där vi spenderat hela påskhelgen nästan. åkte dit i torsdags och kom hem igår.. de va trevligt, sen så käkade vi grillat i lördags, årets första grillning, MKT gott!!, de va länge sen jag käkade grillat känner jag, blev inte så mkt av de förra sommaren eftersom jag då va gravid och bara ville kräkas av lukten!, Men nu är hon ute våran lilla sessa, så nu kan jag gott njuta av den maten igen! :)

Helt underbart väder är det ute också! ÄNTLIGEN är våren här! :) Lillan ligger ute i sin vagn och sover nu.. lite nervöst är det, har inte vågat ha henne ute i vagnen själv tidigare.. men nån gång måste jag lägga nojjan på is.. ´

Idag kommer de folk hit också.. Because it's my birthday! :) och sen så har vi ju inte firat mange heller, efterosm att han fyllde år när vi va i Umeå! så de blir nog bra, synd bara att de ska bli så JÄKLA mkt städning efter åt, och DYRT ä det också, och speciellt med tanke på att jag INTE är vidare het på att baka själv! :P

nej nu blir det nog att hänga tvätt, sen dra sig sig ut på altan min, och sätta sig i solen en stund!!


Have a nice day!

Malin, Wilma och ELias roar sig i gymmet! ;)


Farfar busar med barnen! :)


Elias pimplar! :)




Jag har blivit Utmanad! :) AWSOME!

1. Hur gammal är du om fem år? 29 år
2. Vem var den sista du träffade? Magnus
3. Hur lång är du? 165 kanske
4. Vilken var den senaste film du sett? Twilight
5. Vem ringde du senast? Andrea
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem?
Jag skickar ju typ aldrig sms har aldrig pengar på mobilen
7. Vad är helgens planer? Det blir Rotsjön på lördag annars vet jag inte
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? 
i Lördags 
11. Vilken ögonfärg har du?
Blå
12. När vaknade du idag?
07.40
13. Har du någon gång hittat en katt? Vadå hittat ? 
14. Vilken är din favoritplats? 
den va svår 
15. Vilken plats föredrar du minst?
den va faktiskt ännu svårare men de är ju INTE kul att typ rensa avlopp?
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? tjaaa .. hemma här i Ursviken.. eller kanske nån paradisö de vore lite AWSOME 
17. Vad skrämde dig som barn?
Tandfen
18. Vem fick dig att skratta senast? Patrik faktiskt när han berättade att en fälg var mer värd än hans bil! 
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? 
eh ja, jag är ju ändå bara 24  
20. Har du stationär eller bärbar dator? 
stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig?
men T-shirt
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2, men 4 om jag räknar med manges som jag brukar sno när han somnat. 
23. Hur många landskap har du bott i?
1
24. Har du någong gång spytt på någon? Ja det har jag! AWSOME! ;)
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota på sommaren och strumpor på vintern
26. Är du social? Definiivt!
27. Vilken är din favoritglass? Daimstrut! ;)
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? då skulle jag bo Gratis och leva lyxliv! ;)
29. Tycker du om kinamat? vem gör inte de?
30. Tycker du om kaffe? Alltid!
31. Vad dricker du till frukost? Juice och kaffe! :)
32. Sover du på någon särskild sida? Mage
33. Kan du spela poker?
Absolut
34. Tycker du om att mysa? Vem gör inte de?
 35. Är du en beroendemänniska? Ja
36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
näe, men en som fyller 2 dar efter ;)
37. Vill du ha barn? JAAA en liten tjejja som ska heta Meya MEN de är nog inte så troligt att jag skaffar fler barn
38. Kan du några andra språk än svenska? ehm en aning engelska i så fall! :P
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja
40. Föredrar du havet eller en pool?
Havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? Mina barn har inte så mkt pengar att spendera på så mkt annat
42. Äger du dyra smycken? nej de kan jag nog inte påstå, förlovningsringen är nog den dyraste
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen?
En smörgås med skinost på!
45. Vem är den roligaste människan du känner? Måste nog svara Andrea på den för hon är helt Awsome!!
46. Välj ett ärr på din kropp? på magen efter mina 2 snitt
47. Vad har du för ringsignal? Ingen aning faktiskt är inte så mkt till mobilnörd
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja
49. Flirtar du mycket?
Nej
50. Vart togs din profilbild? 
ehm ..minns inte vad jag har för bild
51. Kan du byta olja på bilen? Nej ska man kunna det eller ?
52. Har du fått fortkörningsböter?
Nej
53. Vilken var den senaste bok du läste?
Så länge vi båda andas
54. Läser du dagstidningen? Ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning?ja tydligen på veckorevyn fast jag aldrig läser den ?
56. Dansar du i bilen?
 formodligen!
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast?
Mix megapol med Gry å ADAM! AWSOME!
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Manges stämpelkort 
59. När var du i kyrkan senast?
Nån fredag för ganska länge sen
60. Vilka personer utmanar du: Andrea, Jessica

I can see the passion in your eyes

Men GUUUUUUU, sncka om knäckta barn jag har!! Wilma har sovit typ non stop idag, vaken kanske 30 minuter allt som allt på hela dagen, och hon sover än, FAST hon ligger å käkar!! sen så slockna Elias nu kvart i 6, hade sagt åt honom att gå å städa upp på sitt rum, sen så gick jag och bäddade rent i våran säng, och när jag va klar med det gick jag tillbaka till Elias rum. Då har lilleman SLOCKNAT i sängen hans, så nu sover han, smög bara av kläderna  och la han under täcket, och nu ligger han å sussar så gott! :)

förövrigt så ha jag varit på apoteket idag och shoppat MASSOR med saker, sånt som bara inte får ta slut om inte pengarna räcker till, så nu har vi nästan ett helt apotek här hemma, passade även på att springa in på maxi å köpa blöjor för typ några månader framöver, hade massa rabattcheckar som snart gick ut, och då är de ju lika bra att passa på! :)

Sen så har mange fått JOBB!!  och lönen var helt  OKEJ, så nu slipper vi sälja huset !! Awsome! :) så nästa vecka ska han på utbildning i sundsvall mellan Onsdag och Fredag, så då är jag och barnen hemma själva, så kom å hälsa på mig då!!! :)



Sanningen om att vara Mamma

Dina kläder:

Första barnet: Du börjar ha mammakläder så fort din gynekolog berättar att du är gravid.

Andra barnet: Du har dina vanliga kläder så länge som möjligt.

Tredje barnet: Dina vanliga kläder ÄR dina mammakläder.



Barnets namn:

Första barnet: Du lusläser alla namnböcker som finns och övar på uttal och olika stavningskombinationer på alla dina favoritnamn.

Andra barnet: Någon måste väl döpa sitt barn efter faster Agda, eller hur? Det kan lika gärna vara du.

Tredje barnet: Du slår upp en bok, blundar och pekar och tittar efter vad fingret pekar på. Carl-Rutger? Det får duga ...



Förberedelser inför förlossningen


Första barnet: Du övar på andningen regelbundet.

Andra barnet: Du orkar inte öva eftersom du kommer ihåg att förra gången så gjorde det absolut ingen skillnad alls med den där andningen.

Tredje barnet: Du ber om bedövning i åttonde månaden.



Barnets kläder


Första barnet: Du förtvättar din nyföddes kläder, ordnar dem systematiskt efter färgerna och viker dem fint i babyns egna lilla byrå.

Andra barnet: Du kollar kläderna för att se om de är rena, men slänger bara de med de mörkaste, mest synliga fläckarna.

Tredje barnet: Varför skulle inte pojkar också kunna ha rosa kläder?


Saker att oroa sig för


Första barnet: Vid minsta lilla tecken på att allt inte är som det ska - ett kort skrik eller vad som helst - så plockar du upp babyn.

Andra barnet: Du plockar upp babyn först när dess skrikande blir så högljutt att det kan väcka din förstfödda.

Tredje barnet: Du lär din treåring hur man vrider upp mekaniska leksaker.



Aktiviteter


Första barnet: Du tar med din baby till babygymnastik, babysim och sagoläsning för babyn.

Andra barnet: Du tar med din baby till babygymnastik.

Tredje barnet: Du tar med din baby till affären och kemtvätten.



Att gå ut


Första barnet: Första gången lämnar barnet hemma med barnvakt så ringer du hem fem gånger.

Andra barnet: Precis innan du går ut genom dörren så kommer du på att du kanske skulle lämna ett telefonnummer där du kan nås.

Tredje barnet: Du säger till barnvakten att bara ringa om hon ser blod.


Hemma


Första barnet: Du tillbringar större delen av dagen med att bara titta på babyn.

Andra barnet: Du tillbringar en del av dagen med att se till så att ditt äldre barn inte kväver, knuffar eller slår babyn.

Tredje barnet: Du tillbringar en liten del av varje dag med att gömma dig från barnen.


It was gone with the wind, but it's all coming back to me

Jaaasi ful rulle idag, dagen började med att vi vaknade.. sen så ringde Daniela och frågade om vi ksulle med på loppis på folkparken, och det tackade vi inte nej till, jag skulle så innerligt vilja en en vagga!! vet inte riktigt6 varför men det verkar som så mysigt! hursomhaver, väl inne i stan så blev det ingen loppis, för de va tydligen ingen, så vi drog en vända på solbacken, för att ögonshoppa lite, vilket naturligtvis ALDRIG funkar för min del, nej nej Marielle måste alltid förstöra massa pengar! INTE BRA! sen så for vi och köpte en cykel till lillemannan, gode glad blev han för den, så han har varit här ute å cyklat för hela slanten idag! :) sen så kom Andrea och Isak med barn hit å käkade suring! och nu så sover guuben min i soffan.. och jag sitter här som vanligt! ;)

GRATTIS Malin till eran lilla Oliver!!! så kul, här sprutar de bara barn! och de gör mig glad! :)
Måste fara å hälsa på henne när dom hunnit landa en aning, måste bara få snusa på en liten nyföding :) min lilla Wilma har ju hunnit bli så stor nu ju, jösses vad tiden bara springer iväg!

jag villl ha igen vårat XBOX NUUUU!!! jag är desperat!! måste se twilight, sen så har jag typ 29835629865245 andra filmer som jag också vill se! och tyvärr så har vi ju ingen fungerande Dvd heller =/

nej ursch saker borde inte få gå sönder!!


nu blire sängen för min del!


nattinatti! ;)

Lilla busunge! :)




Ebba Grön - Die Mauer

Fest igårkväll blev det för våran del! :) Andrea, Isak, Daniela och Patrik va här och förfestade med oss, Mkt trevligt!! sen så begav vi oss in till schtaan och först på Balzac, där va det kanske 15 pers, så därifrån for vi rätt så fort, då for vi på Calles istället, där va det bättre, mkt mer folk å så, men man ångrar alltid att man går ut, för de är ALLTID roligast på förfesten.
men annars en mkt lyckad kväll faktiskt!!

Idag har vi varit hos våra vänner i Burträsket å käkat tacopaj, de va gott kan jag lova! känns som att det va flera dagar sen jag käkat riktig mat!
whatsoever whatsoever ... någe mer hade jag nog inte att förtälja... för tillfället iallafall..

nu ska jag gå upp å se csi miami! MYS! :) Karln min han är å roar sig han... trevligt för han !! :P

nej nej ha en trevlig kwe'll..


peace

Bilder från gårkvällen! :)

Daniela! ;)


MOGNA karlar! ;P


Patrik på lyran! ;)


Fyllesvin




Isak såg ju måttligt road ut! :;P


Hold On Be Strong

Ikväll blev det en sväng på baduset med Elias Hugo Andrea och Vega. de va trevligt, fast jag andrea och Vega badade inte, eftersom att grabbarna grus vägrar att bada nån annastans än i babypoolen, coh då kan vi ju lika gärna sitta å snaka skit istället eftersom att där är de så jävla kallt i babypoolen, dessutom har jag inte hunnit inhandla nån bikini än heller, de måste jag verkligen göra snart eftersom att i början av maj så beger vi till piteå över en helg, WIlma därimot fick då sig ett par skitsöta badbyxor av Vega idag,  :) Tak de va snällt!! Min dotter skulle nog inte ha några kläder om det inte vore för Vega ;)

Imororn blire iväg till lassa igen på morgonen för lite fler provtagningar, vi håller tummarna att de inte visar nåt!! Nu tycker jag att lillan har varit sjuk färdigt på ett par många år iallafall!!
sen så kanske, om proverna visar sig vara bra, så kanske de blir lite festligheter på kvällen. Daniela och Patrik och Andrea och Isak kommer hit och partar med oss! :) Elias ska få sova hos Loke och så ska vi lämna lillan hos mamma min! NERVÖS är jag, men konstigt vore det annars, de är ju faktiskt första gången som jag lämnar bort henne. Och det känns bra att hon ska vara hos mamma, där känns det säkert att lämna henne!! :)

nej nu börjar visst 2½ män, bättre skrattserie finns knappt!! :)


Puss M

Grabbarna grus!


Innebandykillarna Elias och Kusinen Loke


åsså va ja bara tvungen att lägga in 2 bilder från leos Lekland

Elias som åker rutschkana! :)


och Jörgen som Också gör ett tappert försök att åka samma rutschkana ;)

My heart my mind my soul

sådär ja då va deklarationerna inskickade minsann! jag litar på att allt är rätt.. förstår mig ändå inte på hur man kollar sånt! :P

Idag va vi in på lassa igen med lillgumman, för dom rinngde nu på morgonen för att hennes crp hade visst gått uppåt igen.. men sen så hade de gått ner lite nu igen, så vi ska åka in igen på fredag morron å ta ett nytt prov, men dom trodde att de kanske bara´var förkykningen hennes som ställt till det på proverna, HOPPAS HOPPAS! hon får inte bli sjuk igen!!! DÅ DÖÖÖR JAG!

har fortfarande inte blivit av nåt stan för mig i veckan, men de gör egentligen inte så mkt, eftersom att det är lite fattigt i kassan just nu,, jävla försäkringskassan ställer då alltid till det!! jag fick bara ut föräldrapenning för 7 dar! dom hade nämligen aldrig vänt på bladet och läst resten!!!

nej nu är det dax för lilleman och  skutta isäng.. sen så blire Greys Anatomy ikväll för hela slanten!! :)




RSS 2.0