What are you willing to lose

Efterlängtad säsongspremiär ikväll! Greys Anatomy! =) DET GILLAS! =)

just haft besök av kära vänner.. och nyss for mange och lilleman iväg och spelade innebandy..
mer än så händer nog inte  idag..
ska nog ta och passa på och damsuga och skura golv medans lillan sover!


Later..

Umeå

Idag har vi varit i Umeå med lillan på kontroll av hjärtat, eftersom dom hittade ett hål i hjärtat när vi låg inne.
nu hördes dock även ett blåsljud, men hålet har blivit mindre, så dom tror inte att blåsljudet är något att oroa sig för TACK OCH LOV!! men ska ändå tillbaka igen om ett år, för en ny undersökning!
Undersökning på hjärnan och benet/höftenm lär väl också bli snart skulle jag tro.. ch förhoppningsvis, så har väl det också läkt ihop som de ska! =)
sen så gick vi på stan en sväng.. dock så ingen shopping för Marielle då vi är EXTREEEMT fattiga denna månad!'

Påvägen hem släppte vi av Mange hos Isak, dom for på hockey, och jag å barnen åkte hem.. barnen sloccknade direkt som 2 utslagna hjältar, och marielle myste ner sig i soffan å kollade på Idol! =)Mariette helt klart BÄST! =)
nu så sover alla förutom jag, Mange somnade direkt han kom hem, förbannad över att AIK forlorat! haha och jag funderar faktiskt också på att lägga mig! =) skönt med tidig kväll! =)


sov gott!
pussM

Denna pucksport!

ja då va det dax för denna hockey igen då.. finns det något värre med vinterhalvåret ?! jag kan snart alla hejjaramsor bättre än dom som älskar hockey.. eftersom jag hör dom varje timme ett dygn före varje match börjar.. så det blir typ dygnet runt.. han sjunger tillåme i sömnen! ÄR MAN LESS ELLER ÄR MAN LESS?? :P
kan inte förstå det roliga med att sitta å titta på ett gäng karlar med skridskor som åker runt på en is, med sina klubbor och jagar en puck?!



Kortfattat om hur det är att vara mamma

* Du går runt med endast ett rakat ben.
* Chansen att trampa på en legobit är större än att bli bjuden på fest.
* Dammsugarpåsen blir full oftare än du.
* Du kan hälla upp exakt 200 ml vatten i en flaska med förbunda ögon.
* Du kan svara på frågor som "finns Bolibompa-gänget i verkligheten?"
* Du första gången kommer i kontakt med begreppet "storpack".
* Du börjar svänga dig med ord som "galonisar", "mellis" och "öppnis".
* Middagens falukorvsring blir din bästa vän eftersom barnen tindrar med ögonen och äter glupskt.
* Du börjar tycka att en stund ensam med dammsugaren känns som en form av behaglig mental terapi.
* En vanlig och nödvändig renlighetsdusch (ensam) känns som att gå på värsta lyx-spa.
* Du rullar varuvagnen på ICA fram och tillbaka, fram och tillbaka.
* Du fångar barnets spya i dina egna händer.
* Du börjar torka spyan på dina egna kläder.
* Det tar tre dagar att läsa en sida i tidningen.
* Du kan äta en middag på två minuter (med efterrätt och med en hand).
* Du längtar efter att få gå ut med soporna för att få lite egentid.
* Sex är en siffra som kommer före sju.
* En fullproppad dag innebär att man ska handla mjölk och gå till BVC.
* Du hittar din numera kalla lunch i micron tre timmar senare.
* Din absolut högsta önskan är en natts obruten sömn

One Moment like this

sådärja, en halv ostkrokspåse och en cremefraishe fetare! ;) Mange har varit på hockey.. och jag har suttit i soffan hela kvällen, sett Idol, sen Criminal Minds, och fetat mig ;) DET GILLAS! =) förutom att jag verkligen int fått nåt gjort! jag som skulle vara så duktig å städa bort här.. damsuga och skura när barnen lagt sig men så blev det ju inte nej!
Får väl kanske ta det imorgon då, när Elias är på dagis, och WIlma sover, och Mange ligger i soffan! :P

Förövrigt så en sväng på öppna idag, eller en sväng och en sväng, blev nog hela dan faktiskt.. men de är ju ett trevligt torsdagsfördriv! =) inte minst för Elias som älskar å fara till MonaLisa! =)

Hoppas på Bio i helgen.. bara min kära mamma får tummen ur, och följer med! =) annars händer nog inte så mkt i helgen skulle jag tro. Peeninga imorron, int för att vi blir så mkt rikare av det när man har ett dussing räkningar som ska betalas.. men nån slant kanske blir över !?

jajja, nu ropar karln min han vill att jag ska göra fika åt honom, varm oboy och ostmackor! HAHA skulle inte tro de, men upp å vara social skulle jag ju kunna, en liten stund, för snart hade jag tänkt dimpa isäng, och hoppas på sovmorgon imorgon.. Mange fick ju faktiskt en liten imorse! =) i vanliga fall stiger vi alltid upp bägge två när barnen vaknar, men hoppas gör jag varje kväll.. och tjatar gör jag varje morgon, trots att jag redan vet svaret!

sov gott!



Mina små Änglar! =)



So close no mather how far

Hemkommen från mamma, varit dit å käkat middag, det är ju aldrig fel! =) sen så har även kära syster klippt mig , och fixat ny design på min blogg! =) TACK TACK! =)

Annars har vi nog inte gjort så mkt idag, och mkt lär de nog inte bli ikväll heller, bara de gamla vanliga, Idol och tvätt! :P

I helgen kanske de blir å fara på bio med mamma och se uppförjaren till män som hatar kvinnor, minns aldrig vad den heter, :S

öppna imorron.. som vanligt på torsdagar, om barnen är friska så! =)
och då ska mange fortsätta med tätningen av fönstren så KANSKE vi inte fryser i vinter.. förra vintern va inte rolig.. kände draget från fönstren genom halva rummet! men de ska bli ändring på! =) om nu mange får fortsätta jobba så vi slipper sälja huset.inte för att vi har några planer på sälja nu men. de vore ju för tragiskt! JAG VILL ALDRIG flytta härifrån, trivs som fisken i detta hus!

nej nu ska jag bara kolla till min lilla farm :P trodde verkligen aldrig att jag skulle bi en farmVille nörd.. men tyvärr så måste jag meddela att så är fallet! :P



TROTS!

Kväll igen, har nyss lagt isäng barnen, så nu är det lugn och roo! =) ELias har haft en MKT dålig kväll ikväll.. han är nog trött, kanske påväg å bli sjuk?! han brukar bli grinig som få då! Men ikväll så slääpade han till Mange. en RIKTIG käftsmäll..så har han aldrig gjort någonsin tidigare,tror han aldrig ens försök slå tidigare min snälla lilla pojke som aldrig gör en fluga förnär.. Han va riktigt förbannad, för han vägrade städa på sitt rum, så vi tog av honom hans Gameboy.. och skulle inte få igen det förrän han städat. Men han vägrade så nu ligger han i sängen och surar! ja dom är charmiga dom små ibland! ;)

annars har det nog inte hänt så mkt idag.. Daniela och Patrik har varit förbi och fikat, jag har fått mig ett par nya gardiner av min snälla Torborg! Tack dom va jättefina! =) passar som en smäck i mitt lilla tv rum! =)

Nu väntas Idol, sen ett nytt avsnitt av True blood! Helt allvarligt jag har blivit beroende! Ni som känner mig vet att jag ÄLSKAR Twilight filmen, har nog aldrig sätt bättre film, eller läst bättre böcker.. och troddde aldrig att jag skulle säga detta, MEN jag tror nästan att True blood övervinner Twilight! =) SUPER!! tummen upp för de! ;)

jaasi får se vad som händer imorgon.. hoppas syster min kan få tummen ur å klippa mig.. för risigare hår har jag nog aldrig varit i håret förr..

nej nu ska gå å hänga tvätten..sen blir de myys! =)

Adjö!

Beautiful disaster

Alltså ibland.. så kan barn göra välidgt charmiga saker... och IBLAND MYCKET MINDRE charmiga saker..
Nånting jag nyss fick uppleva! Hade just ställt mig i duschen.. och skulle tvätta håret, när jag märker att allt shampoo är slut!! jajja, tänkte jag.. jag får väl ta duschcreme istället.. den också slut! Väldigt skumt, med tanke på att jag handlade hem en STOOR duschcreme flaska, shampoo och balsam igår.. började känna mig lite smått irriterad, och skrek på mange och frågade hur mkt han egentligen hade tvätatt Elias med när han badade tidigare ikväll?! men han hade duschat av han normalt, tvättat h¨året på honom INNAN han badade... jajja så jag hittade en gammal shamppflaska med LITE shampoo kvar som jag lyckades få ut... dax för balsam efter det.. nähä, hela den flaskan också tom! joo då har det nämligen kommit fram att min kära son, har suttit och hällt ut innehållet från " 3 stycken flaskor i badet, för att han vill ha "lite" skum! ska man skratta eller gråta?!

Nej nu blir det nog sängen skulle jag tro, låter som att magnus är påväg å släcka och så däruppe.
blir en sväng till rotsjön imorron.. Magnus till tandläkaren i burträsk före..

Gonatt på er ! =)

Lite bilder =)














In sickness and in Health

Oj igår kväll blev en mycket tidig kvälla, för oss alla in the familla. Barnen sloclande direkt dom la sig vid 7..
sen så va jag tillbaka till hamn och hämtade igen kläderna.. hade sålt för 850 kronor ungefär, men jag tyckte inte att jag saknade några kläder ?! Alla kläder som jag gillar fanns kvar! haha MKT bra! =)

sen så såg jag och Mange nån film.. chuck and Larry nånting... den va ju hyfsad, fast tror jag har nåt svagt minne av att jag sett den tidigare ? sen blev det csi Miami, ETT måste såklart! =)
efter det så la vi oss.. klockan var då drygt 22.30.. jag som hade tänkt se ett nytt kärt avsnitt av true blood när han somnat.. men tror jag somna före ? så typiskt!

Idag måste jag iväg en sväng på apoteket och shoppa loss.. har slut på HELA barnens lilla apotek här hemma..
sen kommer nog kanske även svärfara, svärmora och Tina förbi.. Dom skulle till stan å se lilla Billy! =)

nej nu blire upp å dricka en kopp kaffe! =)


Papa Roach - Last resort

Klädbytardag idag, både i hamn och på Travet, fyndade faktiskt mer till ELias än Wilma, nånting som faktiskt är ovanligt, med tanke på att storlekarna Elias har ofta är söndernötta.. men inte idag inte! =)
Sen så har vi nu ställt in tv'n vi fick av pappa i Elias rum.. + Dvd, han är Nöjd! =)

Ikväll blir det nog att mysa ner sig i soffan till något bra på tv'n och ett glas Vin! =)
men först måste jag iväg till hamn igen, och hämta igen kläderna som iinte blivit sålda..

men före allt de där så ska jag ta och städa bort efter middagen, sen snöra mina 2 extreeeemtlortiga barn i ett bad!









Blogg.se

Oj ststistiken ändrar sig fort, bara man börjar skriva igen KUL! =)

hade inte tänkt skriva alltför mkt nu..
ska strax iväg till hamn och lämna in kläder..

sen ikväll blire mys i soffan! =)

Linda och Jörgen verkar ska kika förbi en sväng kanske också..
Jörgen kanske skulle hjälpa Mange å hämta en Tv och en tvbänk hos pappa som vi fått, eftersom att vi INTE HAR NÅGON KOMBI!!!, nånting mange har fått höra ett antal gånger nu! :P
tänkte att Elias skulle få ha den i sitt rum! =) känner mig Generös idag! =)

nej som sagt..

Later..

I brist på annat!

senaste:

1. mening du sa: Gå och tvätta munnen
2. personen du pratade med: Elias

3. du fick sms av: Daniela

4. du kramade?: Magnus


idag:

5. kläder: Mjukisbyxor och Munkjacka
6. bättre än igår: hm ?



imorgon:

7. är det: Lördag
8. planer: vette fas'n

 


favorit:

10. nummer: 13
11. färg: Röd

12. årstid: SOMMAR fast hösetn är mysig ändå! =)



frågor och svar:

13. saknar du någon? inte för tillfället nej

14. humör för tillfället: jodå riktigt bra faktiskt

15. det första du gjorde i morse: vaknade?
16. vad åt du sist? Köttfärspaj, rester från igår! ;)
17. vad irriterar du dig på? HOCKEY!

19. vem tänker du på just nu? ingen faktiskt

20. tror du att personen tänker på dig med? hur ? jag tänker ju inte på nån ?
21. vart reste du sist? reste reste ? eller reste ? jag va på solbacken idag! =)

22. vad gjorde du igår kväll? va hemma hela dan faktiskt
23. liknar du din mamma:  tror de ?

24. ler du ofta? Alltid! ;)

25. välj en (kärlek, skönhet, kreativitet): kärlek


26. önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Ska man inte de eller ?

27. i vems säng sov du i natt? Min, och säkert rullade jag över till manges också

28. vilken färg har din tröja? Grön



sorg:

29. har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? de är klart

30. har du någonsin gråtit dig till sömns?
yes!

31. gråter du när du skadar dig? haha typ..



lycka:

32. är du en glad person? för det mesta

33. vad gör dig glad? SOMMAR, familjen.. och alla nära å kära! ;)
34. önskar du att du var lyckligare? Nix kanske att jag va rikare men..?

36. kan musik göra dig glad? de är klart

37. har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"? jadå!
38. har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det?: de är klart, annars säger man väl inte de ?

39. har du en pojkvän? yeees

40. är du nöjd med att du älskar hon/han? eh ja ? va va de för fråga?

41. är du kär?
de är klart att jag är


hat:

41. vem hatar du verkligen? Tror faktiskt inte att jag hatar någon.. men ogillar
42. har du någonsin gjort en hat-lista? joo faktiskt... i unga dar! ;)

43. är du en mobbare?nej då..
44. har du varit så arg på någon/något så du börjat gråta? jå jag gråter i princip alltid när jag är arg

45. har du blivit sviken någon gång? yes


NOLL KOLL!

Go'morron Go'morron världen..
sitter här med en betydligt fräschare liten Wilma idag.. Konstigt att antibiotika verkar verka så snabbt ? fast bra är det ju.. dock så har hon lite feber fortfarande.. så det blir nog till att ge alvedon idag också..

Häligt morgontrötta barn har man också.. känner att jag måste få skryta upp dom lite idag.. nog för att det var en mkt dålig dag till att ta sig sovmorgon men.... vi vaknade av telefonen imorse.. drygt halv 10 tror jag.. Elias skulle vara på dagis 9 och mange på arbetsförmedlingen klockan 10.. men iallafalL! =) Nöjd är jag! =)

Idag blir det upp på solbacken och handla.. och förbi apoteket!
sen så händer det nog inte så mkt mer skulle jhag tro ? Idol ikväll.. så är det nån som har lite för sig, så kom å kika på Idol med oss! ;)

Nej nu ska jag upp å ge mitt kära barn lite mat!



Later...

Jace Everett - Bad Things

Mycket dålig har jag varit senaste tiden på att blogga, och klagomål över det har jag fått.. så nu ska jag bli bättre på de här hade jag tänkt! =)



Har just sett ett nytt kärt avsnitt av true blood.. alla ni som missat den, börja tanka hem och SEEE! bland dom bästa serierna EVER! dock väldigt tråkig dom första avsnitten, men härda ut, det blir bara bättre och bättre! ;)



Lillan är sjuk igen.. Öroinflammation denna gång TACK Å LOV! =)
hon har varit febrig nu i 3 dygn.. så ikväll så bestämde vi oss för att åka in med henne på akuten.. pga. hennes EXTREMA trötthet, och Febertoppar, trots dubbel dos alvedon, som som sagt så va det ju bara öroninflammation!
Hon höll på att skrämma livet ur mig, inatt.. eftersom vi har en sån där såkallad "barnvakt" i sovrummen.. så hör man alltid varenda liten rörelse hoin gör.. Men inatt hörde jag int NÅÅ.. så jag vaknade klockan 5 .. och tycke det va konstigt att hon inte hört av sig.. eftersom hon bruka vakna den tiden och äta.. men ikke.. tror jag somnade om igen, och vaknade sedan vid 7.. fortfarande int en knyst från henne.. och jag vågade heller inte gå och kolla till henne..bad mange göra det, men som vanligt så tycker han bara att jag är löjlig.. och tyckte att hon skulle få sova ostört så länge hon ville. så jag låg och väntade på att hon ksulle höra av sig.. HALV 10 på morgonen Hade jag fått nog.. va helt säker på att nåt hade hänt.. med tanke på febern  så fick Mange gå å kolla att allt va som de skulle.. Men lillgumman hade bara tagit sig en liten sovmorgon, och Mamman oroligare 'än oroligast! ursch vad sånna saker är otäcka!

I helgen är det klädbytardag också.. ska lämna in lite kläder i skelleftehamn, men de blir å handla på travet! =)

nej nu ska jag nog ta å krypa ner i sängen.. och kanske se According to Jim..
sov gott! ==)

Förresten.. Jessica.. hjälp mig att ändra Utseende på bloggen.. jag vet att du har koll på hur man gör! *Blink Blink* För jag har NOLL KOLL




RSS 2.0