Jävla öroninflammationer!

Yeeey Fredag idag.. och jag jobbar INTE i helgen! AWSOME! =)
Nåt som ine är speciellt AWSOME är att imorse vaknade lillan med feber igen.. Öroninfllammation IGEN, så ännu en pencillinkur=/ MEN nu så ska dom skynda på remissen till öron, så forhoppningsvik så hon väl en tid innan Mars! och det gillas ju! stackarn så har kan hon ju inte hålla på å ha det..

Förövrigt så är Elias på dagis idag, och Wilma sover just för tillfället.. så lite egen tid uppskattas alltid! =)
ska kanske andvända den tiden till lite annat än å sitta vid datorn ? skulle typ behöva städa.. å skura golven.. för sånt går ju inte göra när man har banren vakna!

så får de bli!

Kyss i skåran!


Nån som blir dissad? ;P

100128

Ikväll har inte Wilma velat sova för fem öre.. har haft en mkt skrikig unge vaken nu i flera timmar.. kanske öronen igen? I hope NOT! Måste nog kolla imorron, ska ändå på Bvc imorron för ELias 4 års kontroll!
Men nu verkar hon ändå ha somnat.. kanske ? hon fick ju både en Ipren och en alvedon tillslut.. så ont borde hon ju iallafall inte ha..man vet aldrig... bäst å sitta uppe ett tag till.. för vaknar hon när man lagt sig så blir allt mkt jobbigare..inklusive mitt humör! :P

I helgen är man ledig.. AWSOME!! känner att man uppskattar all ledig tid mer nu igen när man börjat om å jobba lite smått.. ganska skönt att gå ut å jobba ibland ändå.. blir nästan som lite semester ? och underbart skönt är det ju om man jobbar dag och börjar 7 på morronen, för då måste ju Mange ta Wilma på natten! yeeey!
fast Helger har väl aldrig riktigt varit någon Hit å jobba

Nej nu snarkar karln, så jag ska gå å sparka till honom så han slutar upp med det, för är det något jag är riktigt allergisk mot så är det Snarkningar, ryser i hela kroppen så fort jag hör en snarkning, och Kläder som ligger framme, int för att jag vet vad de hade med saken å göra men ?

sov gott! Puss M


Lillan sjuk,=/ ganska exakt ett år sen!





NOT AWSOME!

Igårkväll fick lillan feber igen, trots att hon äter antiobiotika mot dubbelsisdig öroninflmmation! jag tror jag blir tokig snart, ska det aldrig ge sig ?
Tack å lov så ska hon få komma på Öron iallafall, så man kan väl hoppas på att hon får rör inopererade!

Förövrigt så.. händer det inte alltför mkt.. jag har börjat jobba igen mer eller mindre, ska jobba nu hela helgen NOT AWSOME! önskar jag kunde vara hemma ännu längre..
och den 8/2 ska lillan få börja sin inskolning på dagis! Lite smått panik får jag över de, men de kommer nog att gå bra ändå! =)

Igår jobbade karln eftermiddag, så då passade jag på att storstäda huset när barnen lagt sig.. och ingen karl hemma som gör fotavtryck på golvet efter man skurat, i vanliga fall brukar man ha avtryck mellan soffan och kylen, och tillbaka igen! ;P de kanske vore bra om han jobbade eftermiddag lite oftare, då skulle man få skinande rena golv! =)

Ikväll tror jag det blir Bio, med Andrea och hennes Moster?
det blir ju trevligt och få komma sig ut lite! =)

Nu ska jag gå å köra igång en maskin, sen laga lite lunch...


PeaceOut

13 Januari




Idag har det inte blivit mkt gjort för mig känner jag.. Varit en sväng hos Malin på förmiddan.. och senhar jag bara varit hemma.. typ suttit under täcket i soffan och tyckt synd om mig själv... eller njaa kanske inte riktigt.. men inte långt ifrån! ursch vad jag hatar sånna  dagar.. jag blir knäpp att vara hemma en hel dag!

Haha förresten så fick vi en betalningspåminnelse idag från Alltele, och jag flyyyförbannad eftersom att jag va säker på att jag betalat ringde till Alltele å bokstavligt talat skrek på dem.... tills jag upptäckte namnet på fakturan, den tillhörde nån Helt annan, posetn har alltså gjort fel och lämnat nån annans post i våran låda.! jag skämdes, och ska från å med nu alltid kolla vems namn som står på fakturan! ;P

nej ursch nu tror jag att det blir ett långt å vaaaaaarmt bad, sen kanske lite mys framför tv'n..
Imorron blire BVC och kanske vaccin till ungarna...
och sen öppna!



OverAndOut


Fuffens

Ojoj, ingen kan då påstå att jag är nån bloggare inte.... och aldrig kommer jag då tjäna några pengar på att Blogga! haha... men nu ska jag sluta skriva att jag ska bli bättre.. då kanske det tillåme händer att kjag blir de, kan ju hoppas, för det är kul ¨å gå tillbaka å läsa sen! =)

Idag har vi gått tillbaka till lite vanliga rutiner igen.. (skönt) lilleman har varit på dagis! han har konstaterat att han HATAR lov! får väl se hur länge det håller i sig.. Glad va han iallafall att han fick fara dit idag.. oich ännu gladare att han ska få fara på dagis imorron också! =)

Jag och Wilma hann med att vara på öppna en sväng på morgonen, och efter det så besökte vi Ida och Hugo! Det va grymt längesen ja snackade med Ida, se det va riktigt trevligt Faktiskt! =)

sen så efter att vi hämtat upp Elias på dagis, så åkte vi till min snälla torborg som bjöd på Palt och Kroppkakor! Hemmagjorde sånna finns det nåt godare ?? =) Mumma!

sen så har jag hunnit med husvisning idag också, med Familjen Skarin/Karlsson men de va ett ruckel.. så där blir de nog inga äffärer inte.. håller tummarna för att de andra huset är något i deras smak, skulle ju vara väldigt trevligt om dom flyttade sig hitåt också! ;)

Jag fick dessutom ett samtal idag från områdesexp. om Wilmas dagis, det börjar dra ihop sig nu, och jag har ångest, jag VILL INTE!! Hon är ju så liten än, hur ska hon kunna börja dagis ?? Hur ska dom få i henne nån mat eller dricka ? Mammas lilla tjej... är inte alls stor nog för detta äventyr..
Tänk så bra det vore om Försäkringskassan skulle ringa mig imorron och erbjuda mig ännu ett år med föräldrapenning, fast sånt händer ju inte..men hoppas kan man ju iallafall!

Nu blire att slå igen en maskin med kläder i vanlig ordning.. sen soffan.. med Gotta och Film! =)


RSS 2.0