Yohanna - Is it true

OJ nu va det ett tag sen igen..
och mycket har faktiskt hänt! =)

förra helgen va vi på bröllop, riktigt trevligt fakltiskt.. och Brudparet va så fina så! =)
Igår va vi på bio! =) såg nya beck filmen, faktiskt riktigt bra måste jag säga, lite annorlunda beck film! men bra som sagt! =)
Innan bion så käka vi suring hos A&I .. jag är ju verkligen en sann surströmmingsnarkoman.. att man aldrig kan bli less ?
I helgen så är det Matfesten här i skellefteå också, vet ikket om det blir nåt av det för våran del.. skulle vara trevligt att gå ut imorgon kväll, men vill som inte ha med sig barnen dit på kvällen.. kanske om man skulle lyckas få barnvakt då.. men de tror jag väl inte,.. har blivit väldigt mycket barnvaktande sista tiden känns det som.. men vi får väl se! =) Mamma om du läser de här så kan du ju få erbjuda dig att vara barnvakt! =) *blink blink*

En ny liten bebis har kommit till världen också, en liten kusin till Elias och Wilma.. hur söt som helst, med massor av hår...=)

nej nu ska jag gå å hänga lite tvätt!


kyss å smeeek

















det är SJUKT!

Ursch vad är detta för jävla envis förkylning ?! jag och lilleman är fortfarande förkylda i massor! Även Wilma verkar inte riktigt på topp idag.. rinnande näsa.. spyr slem.. och trött, trött trött och åter trött!

och höst är det också?! I AUGUSTI?!?! har vi ens haft sommar än ?! nää de liknar int nååå! jag vill ju ha sommar!! att Wilma ska kunna sova ute i vagnen.. i bara blöja.. men nej inte de inte.. här ska det kläs på.. filtar, jackor, mössar och nästan tillåme vantar! det är ju HEEEELT sjukt!
jajja.. Mange sa att värmen är påväg.. han hade hört det av nån ?! men jag vet inte riktigt om jag tror på de jag.. skulle hellre tro på honom om han sa att snön är påväg! :P


Idag görs det iallafall inte mkt.. Elias är på dagis.. och Wilma sover.. och jag tvättar sängkläder som det spytts slem på! :P
Imorron kanske de blir öppna?!

nu ska jag iallafall upp å dricka mitt morgon kaffe. Själv! =/

Adjö

You spin me round

ursch jag vill inte vara sjuk längre.. och det känns inte heller som att det ä'r påväg att bli bättre, snarare tvärtom..Känner mig lika hängig som en _ _ _ _ om inte ännu värre! iof så har jag inte ont i halsen längre, men hostan blir värre.. och rinnsnuva utan dess like! Elias är inte på topp heller.. han är så trött hela tiden! stackarn! WIlma är då fortfarande lika pigg å glad.. och inga symptom på sjukdom än så länge iallafall, peppar peppar att hon håller sig frisk! =)

Magnus har iallafall börjat jobba idag.. och det är ju bra, fast ändå tråkigt.. hatar att dricka kaffe på mornarna själv! =/

Nu ska jag gå upp å lägga mig i soffan..
tror det blir en tidig kväll för oss allihop... iallafall en slö kväll med tv tittande.. lipstick Jungle och Prision break är det ju! =)

tjiing




The international

Oj nu har det städats här hemma.. de blänker nästan! =) fick ett riktigt städil och städade hela huset.. MYYS! =)

så nu har jag tänt ljus, laddat upp med nässpray, mormorsaft och chips, så nu blir det film och mys i soffan! =) har just bränt ut the International, tror den är bra! =)

Va bara tvungen å skriva att jag varit duktig... så nu vet ni! =)

   


trevlig helg!
puss

Sjuklingar är vi nästan allihopa

Sjuk är både jag och lilleman.. vi har åkt på en riktigt dunder förkylning, med halsont, Hosta, slem, täppt näsa, feber osv.
Magnus håller också på att bli sjuk.. han är snuvig säger han.. lillan är den ända som hittils inte visat några symptom på förkylningar.. få hoppas hon slipper! =)

Igår va vi till Linda och Jörgen med barn, och käkade grillat, det är aldrig fel.. skulle nästan kunna leva på det under sommaren iallafall.. grillat och surströmming varannan dag! =) AWSOME! =)
sen så blev det en tidig kväll igår.. kom hem vid halv 9 kanske ?, la isäng barnen, stökade lite här hemma.. sen gick vi också och la oss runt tio! SKÖÖNT! =)

Idag har jag å lillan varit och handlat, medan magnus och Elias tog sig en cykeltur till Andreas .. jag måste också skaffa med en cykel.. har förvisso en redan, men den är HUR vinglig som  helst, och barnsadeln är inget att lita på.. så det måste också införkaffas! =)

nej nu ska jag upp å se vad resten av folket hittar på..

puss på tröten

Photos


Här kommer lite bilder från senaste dagarna =)





Wilmas Premiärdopp, Första gången någonsin hon badat annat än hemma! =)


Grabbarna grus i bubbelpoolen! =)


Vega! =)






Natalia och Wilma







Wilma badar hemma på altanen! =)




Patrik och Natalia


Daniela och Natalia =)



OOinspirerad

... och MÄTT är jag.. nyss käkat pizza.. Monkan och LarsOlov bjössa! :) såååå gott! =)
sen så tog dom hem Elias bil också.. hoppas på att dom kan fixa den, tycker så synd om stackarn som inte kunnat köra den på hela sommaren.. den har nämligen bara gått att backa med ?!



Igår blev det grillat med kära vänner, sen film efter det.. tills Elias vaknade och fick astma/krupp anfall.. så mange åkte in med honom på akuten.. Han vaknade igen på natten av ett ännu kraftigare anfall! Ursch vad jag HATAR detta, Man får panik, men får samtidigt inte visa han det, för då blir ju han mer rädd och uppstressad..och då blir bara anfallet ännu värre.,..
så mkt sömn har det ej blivit inatt,. hoppas på en lugnare natt inatt.. stackars liten. jag tycker sjukdomar och allt sånt borde vara förbjudet för dom små.. dom borde vara imuna mot allt sånt!

nej nu ska jag gå upp å kanske.. möjligtvis hjälpa karln min med barnen?! det skulle han nog uppskatta.. fast jag vet att när jag lämnar datorn och går upp, kommer han direkt att gå å sätta sig här, och lämna mig med både barnen och städningen.. :;P

jajja.. lägger in lite bilder senare..

puss på trööten!

Letting go

ojoj lillan har det inte lätt nu med munnen sin..ytterligare 2 tänder är just påväg fram.. och troligtvis en tredje.. så 7 tänder har hon snart! STACKARN! hur ont ska det inte göra å få tänder ? och när man är så liten..

Nyss hemkommen från Linda och Jörgen, har varit där å käkat Pizza.. inte helt fel.. en söndag! =)
Tidigare idag va vi en sväng på loppisen på folkparken.. måste säga att det är typ mitt nya intresse! haha
Men det blev dessvärre inte så mkt fyndat idag.. hittat faktiskt VÄRLDENS FINASTE matstol till lillan.. MEN nej då va ju mange med såklart,  han sa STOPP! hade han inte varit med så hade stolen följt med hem kan jag lova! =)
lilleman fick sig nån radiostyrd bil.. och Magnus fick sig nån bandsåg eller va fn de nu hette.. och lillan fick sig en tröja och en mjukis :)

Till veckan börjar Elias om dagis.. Tror det är välbehövligt här.. finns nog ingen unge som är så uttråkad som han nuförtiden.. han längtar iallafall så de blir nog bra! =)

sen hade jag tänkt att vi skulle fara å bada nån dag.. på edda kanske, så Wilma får prova bada.. hon har nämligen aldrig gjort de förut.. eller jo.. i badkaret, men inte annars... inte för att jag tror att hon har ut så mkt av det, men de kan ju ändå vara trevligt! =)

Nej nu ska jag ta å tanka hem nån film.. eller s¨å blir det nog att se baksmällan.. den har jag hört är bra! =)
såf förresten några grymt bra filmer för nån dag sedan, Taken (VERKLIGEN att rekomendera) och SEX drive.. den va kul! =) 

nej nu till tvätten, sen tv! =)

kyss å smeeek 

RSS 2.0