MARDRÖM!!!

ojoj allt det här känns som en mardröm som man aldrig vaknar ur.. skrev i mitt förra inlägg att det verkade som att lillan håller på att piggna till... och det höll hon också så de va egentlign tänkt att vi skulle bli förflyttade redan idag, men just innan dom skulle ringa barn i skellefteå, så börjar lillan krampa! sen så har hennes högra ben toksvullnat upp, å de har konstaterats att hon har en inflammation i knäet också! sen å har hennes feber kommit tillbaka! poch hon va tvungen att få blod.
vette fan om jag orkar med mera snart, hon vrider sig i smärtor när man bökar på med henne, å byter blöja osv. tack å lov så äter hon illafall änsålänge så hon behöver ingen sond igen ÄNSÅLÄNGE illafall....
tycker så synd om henne, klarar inte ens av att se dom ge henne alvedon längre, tårarna bara bränner i ögen av att se henne ha så ont.. =//

Glad! :)

Nu håller dom på ta massa prover på lillan, så då drar vi oss ut ur rummet, bli illamående av alla nålar å sprutor å de..
Nu känns allting mkt bättre, lillgubben har varit här och hälsat på oss idag.. han gav mig lite ny energi! :)
sen så har lillans crp gått ner till 60 idag.. igår kväll hae hon 168 och kvällen före det 280, så hon gör stora framsteg, äter för fullt var tredje timme nu, och det känns som hon äter mer och mer för varje gång , så de är bra! sen så har vi kunnat hålla henne idag också utan att hon gallskrikit hela tiden! så här händer de grejjer, blir nog förmodlign förflyttade till en annan avdelning imorgon också, och om allting går så här bra så kanske vi blir förflyttade till skellhell på söndag eller måndag! så då kan man träffa Elias när man vill! :)
oj vad jag känner mig glad nu! :) hoppas verkligen hon klarar sig ur det här helt och hållet!!

Kan inte släppa en sak som hände på akuten i lördags, blir bara argare å argare, börjar nästa luta åt att jag ka stämma dem! och desamma gäller sjukrågivningen eftersom dom nekade oss ambulans!! (vi va ca 8 mil från stan) Näe fyy fan för dom! om dom inte strulat så kanske aldrig lillan blivit så dålig som hon varit!!!

nejursch....


nu ska jag gå in till min lilla tös igen!!!


puss M




uppdatering

En ny dag, och hon lever ännu! :) nu har dom kopplat bort droppet på henne också, för hon har barjat äta rätt så bra själv, så det känns riktigt skönt faktiskt! :) fast hon har fortfarande väldigt ont, och är stel i hela kroppen.
Varje dag känns typ som en vecka lång.. Personalen här tycker att vi ka hitta på något, typ fara å fika i stan eller gå på bio.. men det känns inte speciellt kul när lillan ligger här och är så sjuk! känns nog jobbigt att vi ska ha så lyxigt å ligga på hotell medans hon ligger i ett litet sjukhus rum, men tyvärr så finns det inga lediga rum till oss här. tack å lov så har hon övervakning dygnet runt iallafall, någon som sitter med henne hela tiden, dom lämnar inte ens rummet för att gå på toa så de känns grymt bra!

men hur somhelst så lever hon illafall och det är det som är det viktiga, hon är så stark lillgumman min, hon kämpar på!

nu är det dags för läkar rond.

uppdaterar mer senare.

Tack än en gång till alla r därhemma!

lillgumman min!

Lillgumman min är så sjuk så sjuk.. hon har hjärhinneinflammation, en baktriell sådan, så hon får antibiotika.
tycker så synd om henne hon verkar ha så ont, å så fort man rör henne så gallskriker hon... så jopbbigt tt se henne ligge där uppkopplad till massa aparater och sladdar och nålan överallt, tillåme nålar i huvudet...
men det känns skönt att vi ligger i umeå.. känns som att om verkligen kan deras sak här..
börjar ändå kännas bättre och bättre för varje dag som går, lillan blir starkare och starkare... och hon har smått börjat äta själv igen, (tiigare har hon sondmatats) dom kopplade bort droppet här för ca 1 timme sedan också,.. så nog går det åt rätt håll iallafall

tack till alla er som bryr er, och som ringer och frågar hur detär med henne.. det betyder mkt!

börjar förövrigt ha grym längtan efter min lille prins därhemma också, känns som tt jag inte träffat han på flera veckor..
Älskar dig gubben, Tina ta och pussa han från mig! :)

uppdaterar mer senare.
nu ska jag kila iväg till min lilla tös i rummet bredvid!

puss M


Helg i Rotsjön

 tänkte ta oss en helg i Rotsjön i helgen och bara njuta av lugnet! :)
meen, stackars min lilla tös fick åka ambulans imorse, hon vaknade med över 40 graders feber, och andades oregelbundet, så jag ringde sjukrådgivningen och dom tyckte att jag skulle åka in med henne, jag tyckte att vi kunde köra in henne själv, men dom envisades med att en amulans skulle möta upp oss efter vägen.. och så blidde det..

Är nu tillbaka här igen, de är så tragiskt att a'ALLtid nån av barnen ska bli sjuka när vi är så långt ifrån stan! :/
stackars min lilla tjej, hon bara skriker så fort man rör i henne, precis som att hon har jätteont nånstans, man känner sig så fruktansvärt hjälplös!

nej nu ksa jag gå å laga middag., för monika och Lars-olov är borta å kläkar...




puss M


The show must go on

jamen duhu de kanske börja vara dax å uppdatera lite här.. på riktigt ? känns som att jag är ju verkligen sämst på att blogga nuförtiden, eller bra har jag väl knappast aldrig varit, men kanske lite.... flitigare ? öhm..? hm jajaa...
har varit upptagen.. typ av jobb hela veckan, va ju egentligen tänkt att jag ska jobba imorgon också, men tydligen så hade de blivit dubbelbokat.. såå jag skiter i jobbet imorron! :D tänkte att då kan jag vara hemma lite med Magnus och Wilma istället, Elias han ska på dagis han.. och när han kommer därifrån så bär de av till Rotis! :D käka suring, tror jag `? :D
OCH de blir ju bra för Tina å Malin ni ska INTE ALLS till btk sen, dom ska vara kvar i rotsjön HELA helgen! :D Bra bra då va de bestämt, end of the story, slutdiskuterat, punkt!! ;)

INte fasen händer de så mkt annat intressant i mitt liv nu förtiden heller.. förresten såg ni oss i tidningen idag ?? vavvavavavvavavvaa ? vilken perfekt lite familj jag har, mina små Änglar och min underbara karl som förgyller mitt liv! bättre kan man fan inte få det !! Kärlek på högsta nivå! :)

Snart äre fest, så hörru min lilla partybrulla fixa barnvakt till den 20 eller 21 Mars då blire rajtantajtan! :) naaaajs dude.

näe allvarligt jag är verkligen SÄMST på detta ? kanske bara ska ta å lägga ner allt ?
iallafall för nu, idag, eller ikvell...


pz

Kvällens bild... tralalllallala.... trummvirvel.... trummvirvel...

min lilla priimaballerina! ;)



Dagens

dagens humör: Good i think
dagens frisyr: uppsatt

dagens klädsel: mjukisbyxor och STOR t-shirt
dagens borde: STÄDA!

dagens planer: eh borde stå kvällens planer, men se CriminalMinds och mysa med karln min! :)

dagens vill ha: En miljonvinst!

dagens längtan: SOMMAR
dagens beroende: Mina barn!
dagens tråkigaste: Att stiga upp tidigt och fara å jobba

dagens irritation: En person på jobbet!

dagens händelse: Artjeplogarn hälsade på, de va INTE igår! ;)

dagens onyttiga: Varma Mackor till lunch och godis nyss! :S
dagens middag: Inbakad kassler och ris
dagens bästa: Lillemans alla funderingar! :)
dagens ont:  Ischias
dagens bild: Me and my Lööööövlie Friendo Tinis! :)



The sweet escape

Har nyss varit å dumpat av min käre son på dagis, det är SVINKALLT UTE!!! ge mig sommar NUUUUUU!!!
så nu sitter jag här ensamen, Mange å Wilma sover ännu..
Igår va vi på matlagningskurs, har börjat gå sån på måndagar i 4 veckor, de blir nog bra FÖR våran del behövs det verkligen! som sagt så HATAR jag att laga mat, kanske börjar jag tycka de blir kul nu ? Hoppas hoppas. :)
förövrigt så händer de inte så mkt i mitt liv, mest jobb i veckan blire... jobba onsdag torsdag och fredag, sen kanske rotsjön till helgen ? va iallafall hur som helst sugen på att fara på btk marknaden en sväng, får väl se vad de blir! :)

Nu ska jag dricka en kopp kaffe! :)

pz


Helgen..

Fredag  Jobb för min del på fredag kväll, slutade nio, for hem.. och somnade ?!

Lördag Steg upp 6.40 och höll tamefan på att fryysa ihjäl, jobbigt att kliva upp när alla andra i familjen får ligga kvar och sova och mysa under de varma täcket hur länge de vill. Men jag pallrade mig iväg till jobbet, började klockan 7, jobbade till 12, och for sedan hem, då va de bara att börja städa för de såg ut som ett BOMBNEDSLAG, ioförsig så är ju inte de så oanligt, det gör det i princip varje gång jag varit borta, sen käka vi middag, köttfärspaj, för Elias har fått dille på paj, det är de ända han vill äta nuförtiden, men lika besviken varje gång för att det inte är västerbottensostpaj, nämligen det GODASTE han vet !! sen kom Emil och Hanna hit och såg meodifestivalen med oss.. HEAT absolut bäst.. och vad heter han, den där idolnörden ?Måns va de väl?  han va ju då  SÄMST iallafall, eller kanske inte sämre än Markoolio iallafall.., men han kan ju inte ha varit seriös eller ?

Söndag Inte gjort specielt mkt faktiskt INTE jobbat iallafall... kom nyss hem från mmormor, hon fyller år imorgon, 65 år! så vi ha varit där å käkat smörgåstårta, och massa annat gott, är då så jävla mätt nu att jag inte riktigt vet vars ja ska ta vägen... men måste nog ändå trycka i mig lite chirre å godis från igår! :) blir nog nån film ikväll också, kanske ghost town ? eller Mirrors om jag får min vilja igenom! :)

Imororn blire Öppna :)


såg just gossip girl och fick lite inspration hur jag ska avsluta mitt inlägg! :)
XOXO Marielle 

Barnen med gammelmormor (Min mormor)

Bloggrubriker ÄR allmänt jobbiga att komma på!

Har just varit å fikat hos min kära mormor! :) de va gott! :)
före de va jag och Wilma på barn... dom skulle kolla upp de där kramperna hon haft tidigare (dom har nästan försvunnit nu) men dom trodde inte att de va ngt, skulle iallafall göra åt test å ta nå prover å så sen, för att typ uteslyta epilepsi och andra krampsjukdomar, men som sagt så tror dom bara att det berodde på magen.. så jag är inte speciellt orolig faktiskt! :)

igår va vi på öppna, sen så va jag å kvinnan min på schtaaaan, hade hört de skulle vra mkt rea, men de va de ju faktiskt inte, fanns bara kvar några enstaka plagg.. men dom hade ju fått in ganska mycket nytt fint! :)

såg förresten en skräckis häromdan, The strangers den va faktiskt ganska bra. hade lyckats övertala mange att se den med mig men han är nog inte riktigt så mkt karls som han tror sig vara, för under hela filmen så "kom han på" saker han bara va tvungen att göra! :P TRAGISK att jag Är mera MAN än han! haha

Ikväll och imorron på morgonen blire jobb för min del, å tjäna storkovan! :) njaa kanske inte riktgt men ngra extraslantar blire väl! :)
sen så vet jag INTE vad som händer mer i helgen, kanske blir en NYKTER tripp ner på stan imorron kväll..
sen så blire smörgåstårta hos mormora min på söndag,hon fyller 65 år grattis grattis! :)

MIN lilla stjärna! :)


Åsså en bild på vårat hus, inte för att jag fatta5r varför ja la upp den men! :P


åsså en fin landskapsbiild från södra bergsbyn, fattar inte varför jag la upp den heller men.
. tänkte de kan ju valltid vara trevligt! :)

En dag på öppna! :)


Mille (Marias son) och min lilla sessa! :) skiljer bara 9 dar mellan dom



Andreas lilla sötsessa! :)




Josefine och hennes lilla nytillskott Elsa


Vega och Mille :)


Hugo (Andreas son)





Kvinnan! ;)


Josefine och Magnus lille bebbe Elsa


Vega! :)



Mina fina Älsklingar! :)


Mille! :)


Charmtrollet mitt! :)

Då va de det här med rubrik igen!

ojoj idag har jag "skrivabloggfantasibrist" så vet faktiskt inte vad jag ska skriva..

Dagen har varit ganska lugn, Elias ha varit på dagis, å jag magnus å lillan va och handlade.. Magnus tycu jag är så värdelös på att handla, så han fick va den som la grejjer i vagnen idag... de han köpte i matväg va typ köttfärs och köttbullar.. och resten typ mjölk å bröd å sånt.... haha men nu kan han inte klaga iallafall på att jag handlar så lite "MAT" när jag handlar.. de blir nog bra de, vi får helt enkelt leva på kötttfärs å köttbullar tills vi får pengar igen! :P

jaadu för övrigt, så va lars-olov och Monika, alltså barnens farmor och farfar här idag.. Elias fick en lastbil som han är gode glad över! :) och jag fick en alla hjärtans dag blomma, dom är så sööta! :)

Har faktiskt skickat in bild i tidningen idag också! :) så håll utkik bland födelseannonserna nu! ;:) tyvär ser vi lite mongo ut iallafall föräldrarna, barnen dom är söta dom ,men de är ju tyvärr verkligen så vi ser ut! :P

annars de vanliga 9713649726597465 kg tvätt i tvättstugen, är gode less på att tvätta nu... hur mkt jag än tvättar så växer sig högen bara mer å mer å mer!!!

nej nu blire å gå upp å ge Elias kvällsfika.. sen ska han isäng, och när vi har lagt båda barnen så jag å kärleken min se the strangers, har ÄNTLIGEN lyckats övertala mange å se ÅTMINSTONE en skräckis med mig, för jag vågar INTE se själven, och han karl som han är vågar inte se skräckisar, han sitter å blundar förbi alla hemska scener! haha sötnöt!

Imorron blire öppna!!!




peace


Farmor Monika och Wilma









Utkast

Yees då va middagen avklarad, fast jag åt inget... har tappat matlusten helt känns det som, finns inget jag är sugen på... förutom ostkrokar med gräddfil, och Smörgåsrån med bevariablue på, men de kan man ju inte äte jämt heller!

Idag har det inte hänt mkt alls faktiskt, började städa lite, Måste verkligen storstäda hela huset, de känns så fruktansvärt skitigt överallt, men tog en liten paus när Elias kom hem från dagis, och hade tänkt fortsätta ikväll när barnen lagt sig, om jag nu orkar förstås.. då vill man ju helst bara göra ingenitng, å njuta av sin egna lilla tid!! :P

Imorron kommer barnens farmor och farfar hit.. sen så måste vi fara å handla också.. eller de kanske jag gör ikväll?
Pratade nyss med min kära far i telefonen... då blev han överkörd av en bil på maxi.. för ovanlighetens skull...men de gick bra.. inga skador! :)


Idag äre Tisdag, då brukar de alltid komma ut ett nytt avsnitt av One tree hill, men ikket!!! jag döööör jag har tråkigt och vill se one tree hill nu!!!

jajja bäst att göra nåt av de andra sysslorna som måste göras... typ tvätta... har 7234650813675082 kilo tvätt liggandes i tvättstugan...




Mina små Änglar! :)



Jag är less på att skriva rubrik!

Insåg just att det är ALLA hjärtans dag på lördag :) trevligt trevligt.. önskar bara att jag hade en hm..karl som brydde sig om sånna dagar..? de skulle inte vara helt fel faktiskt! men de är bara att acceptera det val jag gjort! ;P skojja bara älskling :) du är så fin så.. ;)
vi satt och diskuterade de där, magnus å ja... och JAG kom fram till att vi faktiskt aldrig firat alla hjärtns dag,. ingen "årsdag" och inte heller våran förlovningsdag NÅN GÅNG, men då sa Magnus med ett brett leende, - Men jag kom ju faktiskt på jobbet ditt med blommor en gång. och de är ju faktiskt sant, de har han gjor 2 ggr faktiskt.. så de är ju ändå inte fy skam! han kan om han vill! :)

jaaasi.. idag är lilleman på dagis, och jag har varit och vägt lillan 5100 nånting vägde hon,stackars lilla stumpan är fortafarande inte större än vad Elias va när han föddes, iof så är hon ju 60 lång så de jämnar ju ut sig! :)



nej nu kunde ja inte finne nå mer å skrive...




Söndag

Gomorron Gomorron :) Kollade just statistiken min blogg och insåg att jag har ändå rätt så många läsare, iallafall eftersom att jag skriver rätt så meningslösa inlägg, men de är ju alltid kul! :) keep reading! :) och glöm inte att prenumerera å min blogg! ;) www.bloggkoll.se

jadu mera skottning idag, tack å lov att jag har en duktig karl, utan han skulle jag nog varken ta mig in eller ut i huset, Han och Elias har varit ute å skottat hela uppfarten nu på morgonen, typ 2 timmar tog de väl! :S

vad händer idag då riktigt ? Måste iallafall fara förbi en sväng på apoteket, sen så vet jag inte riktigt..

Nu blire å gå upp å ge min lilla solstråle lite lunch.. han är nog hungrig sitter här bredvid å knaprar popcorn för fullt.! :)

have a nice day! :)



KALLT KALLT KALLT!

Finally Home! :) nu ha jag jobbat 2 LÅÅÅNGA dagar i rad.. är stolt över mig själv.. några extra slantar i kassan, och ett par sparade dagar! :) men imorron blire minsann inget jobb för min del.. imororn ska jag vara hemma å mysa med familjen min! :) kanske blire att hitta på nått annat också.. de vet man aldrig! :;P
Magsjuka på jobbet troligtvis! :S peppar peppar att jag INTE får det igen, och peppar peppar att jag inte dragit med mig någon smitta hem så barnen blir sjuka! :S de skulle vara för tragiskt!!

ikväll blire film igen! :) Mange ville se Eagle eye! de blir nog bra..
sen så ha jag bränt ut Revolutionary Road också.. den ska jag se med kvinnan i mitt liv! ;P

nej nu blire å HÖJA värmen här inne,Elda MERA jag sitter å darrrrrar händer å skakar tänder här... sjukt kallt är det ju ute..
sen blire å bada lillan och lägga isäng dom båda små! :)



puss å klapp i stjärten!

LESSEN=/ fick inte följa pappa på hockey!


Happy day :)

Jobb idag och Jobb imorron! :) men imorron jobbar jag ju med min LÖÖÖÖVE! :) de blir trevligt! :P
ganska trevligt att vara å jobba faktiskt.. fast tanken gnager att tänk om Lillan skulle glömma vem jag är ??? fruktansvärt, MEN jag behöver pengarna! :)

ikväll va Linda, Jörgen och Loke hit.. dom hade med sig Kinamat, och det satt fint kan jag lova, va grymt länge sen vi käkade det faktiskt! :)

Vad som händer mer i helgen har jag ingen aning om, ska då INTE jobba imorron kväll och söndag iallafall.. så nånting ska vi väl alltid hitta på.. kanske käka surströmming nån av dagarma ? yes i know.. jag käkar suring ofta, mange är gode less tror jag, men de är ju sjuuuuukt gott! tror jag aldrig lessnar faktiskt!

nej nu blir å gå å se nya die hard fimlen, de blir greeeat, filmnöörd som jag blivit.. TRAGISKT men de är ju som mysigt också.. !:)


Min kära brors tatueringar!?!?! :)

SNÖ!

snö snö och åter SNÖÖ! jag vill ha sommar NUUU!

Idag har jag och Barnen varit och hälsat på Andrea och barnen, jösses va huslig kvinnan ha blivit! ;) hon bakade bullar å bjössa på! de va gott! önskar jag tycte det va roligt att baka å sånt.. ser kul ut när andra gör det men men! =/ måste ta mig i kragen nån gång å baka lite! :)

sen så begav vi oss hem i STOR snöstorm, såg inte ett SKIT av vägen, men vi klarade oss ändå! :)
väl hemma så såg jag ingenitng genom rutan på bilen av all SNÖ så jag körde fast på uppfarten, eftersom min kära karl är dum nog å far ut och kör skoter i detta oväder och förfryser hela han, så inte hade de blivit skottat inte nej nej, så mitt hus va i princip översnöat JA! lyckades iallafall få lös bilen så jag ställde den bara på gatan istället för att kunna skotta.. då kommer den FÖRBANNADE plogbilen och dumpar en HEL skopa SNÖ på VÅRAN uppfart, pga  att jag hade ställt bilen på vägen/trottoaren! DET VA INTE SNÄLLT!

Imororn blire jobb igen för min del.. jises vilken HURTBULLE jag är.. .. jobbigt att vara ifrån Lillan så mkt redan, MEN jag behöver verkligen pengarna, har jag fan i mig satt barnen mina till världen SKA INGEN kunna komma och säga till mig att jag INTE kan ta hand om dom inte! nej nej mina små underverk är VÄRDA allt på denna jord!




                             










 
Kärlek



4 Februari

Har just skjutsat min lilla darling på dagis, coh nu sitter jag här å funderar på om jag ska gå å sova lite till kanske eller typ bara slappa, se nån film kanske..? såg faktist en riktigt bra film igår, Center Stage Turn it up! rekomenderas att se för er som gillar dansfilmer!

Ska faktiskt iväg å jobba ett par timmar idag mellan 12.30-16.45 spännande! :P

Har Börjat med Mjölkfri ersättning till lillan nu också.. SVINDYR kostar 190 kronor, för 4 liter fast de blir ju billigare om man får på recept.. :)

vad händer i helgen.? föslag ?


                                                       

Bygga lego...

och stapla klossar ?!?!


Tjoobreee

Idag hade Elias och jag tänkt fara på öppna. men då blev ikket fallet, hade totalt glömt bort att Tina skulle komma hit, hon har varit å tagit bort tandställningen! :) Men de va ju trevligt!, satt å kollade lite på hemnet, och hittade världens finaste lilla 2 i staaan, kanske ska ta å dumpa karln min å köpa den där lägenheten åt jag å barnen, tråkigt att den inte va lite större för då skulle ju Magnus också få plats! ;P

ikväll blire å se film! :) funderar på seven pounds, men mange vill se max payne! :S den ha ju jag redan sett, fast iof så va den ju riktigt bra.. får se vad de blir..

har just tvättat lillans vagn, så nu blire å gå upp å montera ihop den igen...


Flummbilder på Tina och Elias











Grattis Mamma

Idag fyller min kära mor år, 44 år tillåme! :) så ikväll ska vi på kalas, med Tårta å massa annat gott! :)
nu ska jag bränna ut filmer utabarafan! har äntligen fått igång brännarn! :)


Grattis Grattis ! :)

ikwe'll

Jodå nu har jag käkat suring, käkade nog en aning för mkt, för ont i magen fick jag.. men de gör ju int så mkt falktiskt, de va de lätt värt de! ;) Och inte fick vi me ungen hem inte, nej då han SKULLE stanna hos momme, vägrade att fara hem! haha sötnosen min, så nu sover han borta, bara jag å magnus hemma, och Wilma då såklart, hon får INTE sova borta ännu! :P nej nej de kommer att Dröja LÄÄÄNGE innan jag släpper iväg henne.

Stackars lillan har börjat få så ont i magen på kvällarna nu.. funderar på om de kanske är mjölk ändå..kanske ska prova köpa såndär dyr mjölkfri ersättning och prova iallafall.. skulle vänta med pricktest tills hon är fri från förkylningen å an ju kanske dröja ett tag ?


jajja.. ANDREA förresten fixa de där på din blogg nu så att det GÅR att lämna kommentarer!! :)


nu ropar karln min... han e tydligen påväg isäng.. så jag ska väl också kanske göra de.. hatar att vara uppe själv, mörkrädd som jag är, har fått nån knäpp ide att han INTE får somna före mig... och gör han de, så måste jag väca honom.. skitt, men jag tyckte mig faktiskt se  en människa utanför vårat sovrum härom natten... SKUMT jag vet, så kalla mig inte knäpp,, så jag va tvungen att hämta in Elias till vårat sovum så att han inte skulle bli bortrövad..!



jajja bäst jag skyndar mig...

sleep tight



RSS 2.0