Good Feeling

oj vad jag är mätt.. spricker nog vilken sekund som helst! LarsOlov och Monkan har varit här.. sovit i husvagnen från igår till idag.. och såhär mkt som vi käkat under dessa 2 dagar har jag nog inte ens käkat på en hel vecka känns det som.. Men trevligt har vi haft de! :)

Men nu har dom åkt hem.. och barnen är isäng.. och jag har tagit ett LÅÅÅNGT å ännu VARMARE bad, höll på att bränna ihjäl mig..så jag överdrev nog en aning när jag skrev LÅÅNGT..  men så kan de ju bli ibland.. sen så har jag legat i soffan tills nu och läst veckans BILD! finns det n¨åt bättre ?
hursom så är både jag å karln HELT slut.. känns som att man varit vaken i flera dygn ?! måste nog vara vädret som gör det ?! TRAAAGISKT vilken sommar vi har nuförtiden, kanske dax å ta fram vinterkläderna, för vem evt imorron kanske de snöar ?!

och skit är det på TV också.. försöker övertala Mange att se nån film på datorn istället, men han vägrar..
men får väl ta å göra de själv då.. eller så blire nog sängen.. för de skulle vara GRYYMT skönt faktiskt!
jga är INTE AVUNDSJUK på Malin iallafall.. som är på PDOL och ska sova i tält! HUVVA! sova i tält skulle jag nog inte ens göra om jag fick betalt tror jag ?! har jag blivit gammal eller ? för att jag minns att förr i tiden.. så sovde jag i tält.. för att jag tyckte de va kul ?!

nej nu ska jag lägga mig.. och kanske se film.. eller sova.. men de känns som tragiskt .. klockan är bara 21.50 och vi överväger att gå å lägga oss..?! nej film får de bli!


P. M


Jag och Wilma från hennes dop! :)




You hypnotize me




Sådärja då var familjen samlad igen! :)
Elias sov hos Tina inatt.. ÄNTLIGEN, det är nåt han tjatat om länge nu! :)
Idag har vi inte gjort mkt alls, bara varit hemma faktiskt.. eller va ut å köte snus, hämtade en låda med kläder till Wilma, som hon fått av Wiviannes barnbarn! :)  och sen inte s¨å mkt mer faktiskt.. bara varit ute å kört en sväng.. man blir j knäpp av att bara vara hemma.. eller jag och barnen blir det.. Mange skulle nog kunna låsa in sig hemma å kasta bort nyckeln, så han aldrig skulle ta sig ut igen.. själv blir man knäpp om man är hemma en hel dag! :S

På freedag kommer kanske Monkan och Lars-Olov hit med husvagnen.. då blire nog att äta gott och bara umgås..! :)
sen på söndag natt ska jag faktiskt jobba.. första gången nu efter att Wilma blev sjuk.. känns faktiskt både och, men jag måste hursomhelst ut å jobba en gång innan September, för att få behålla Lasen, eller hur de nu stavas, så de känns ju bra,.. sen så är jag ju ändå bara borta när dom sover.. missar ju ingenting, för ska man bara ut å jobba en natt så behöver man ju typ int sova nåt! :)

sen så ser det ut som att vi ska till Lycksele djurpark också nån dag framöver.. har lovat Elias det nu.. fast han visste inte om han skulle våga, han tror att han kommer att bli rädd för dom små djuren! stackarn! :P

nej nu ska jag gå å hänga tvätt.. min vanliga flera gånger per dag syssla! :)

seeeeya

Guano Apes - Open your eyes

OJ vad jag är dålig på att blogga!!


Just nu är Elias på resande fot!! :) han åkte iväg till rotsjön i Söndags ? och har inte kommit hem än.. trodde han skulle komma idag `? men han har nog så roligt därborta att han inte vill hem, och det är ju bra.. för hemma blir han mest bara uttråkad hela tiden .. sen så får han väl uppmärksamhet till 190% därborta också.. och det är ju aldrig fel.. det förjänar han! min lilla krabat! :)



Igår följde vi med min mormor till Hednäs..och hälsade på Torborg och Harry (Mormor och Torborgs hemställe)
riktigt skönt med en dag på landet faktiskt.. ingen stress! =)





Wilma med Mormor och Doris







Sen så har vi bytt rum nu igen.. här flyttas det möbler så det står härliga till ska ni veta, Elias ville flytta upp igen.. så då fick han det.. vi och han bytte sovrum helt enkelt.. så nu sover vi i källarn.. helt underbart måste jag säga.. svalt och skönt! :) nu vill jag nog aldrig mer byta sovrum.. de här är nog de bästa rummet i hela huset skulle jag tro, fast vi lär nog inte få ha kvar det när Elias kommer upp i tonåren, då kommer han garanterat att vilja ha tillbaka det! fast de är ju ett tyag bort! :)

vårat nya sovrum i källarn! :)




Sen så ska vi på bröllop också.. Magdalena och Magnus ska gifta sig! Grattis! och tack för inbjudan! :)

nej nu ska jag ta och trycka igång en tvättmaskin..

pussM



My everything!

Ursch för helger säger jag bara!! jag hatar helger nufötiden!! har jag blivit gammal eller ? men allvarligt det är alltid bara SKIT på tv på helgerna.. =/ och jag har sett alla Harpers Island avsnitt också!! jag dör! MEN det måste nog vara den bästa serien EVER!! GRYMT bra!

Idag har det inte blivit gjort så mkt.. Isak och barnen har varit här och hälsat på, och käkat middag! :) medan Andrea har roat sig på jobbet! AVUNDSJUK är jag!! jag vill också jobba på förlossningen! jag skulle nog faktiskt helt allvarligt talat BETALA för att få jobba där!

Imorron händer nog inte alls mycket heller,.. får väl se om det blir att hitta på nåt ?! kanske åka å bada på Edda ? eller nåt ? men tydligen så ska det iallafall bli hyffsat väder, och de känns ju bra.. för just nu känns det INTE att det är Juli månad!

nej nu tror jag faktiskt att det blir sängen..

sov gott! :)








Kings of Leon - Use somebody

oj nu va det ett jäkla tag sen jag uppdaterade.. mindre bra, jag som va så stolt över min läsar statistik.. men skriver man aldrig så tappar man ju förmodligen läsare också.. ganska så logiskt! :P

ehm.. festivalveckan är nu över.. vi va ut på torsdag kväll..alliihopa tog sig från förfesten men endast 3 av 6 stycken tog sig in på området! hahavi som tog oss ut hade riktigt kul iallafall.. eller jag kan ju visserligen bara snacka för mig själv.. men jag hade grymt skojj iallafall.karusell blev det..  lite öl.. lite för mkt för vissa kanske.. mkt skratt..  lite tårar för vissa och sång för andra! hahah.. oförglömligt! :P

hur som .. fredag och lördag kväll jobbade jag i Entre'n det va faktiskt också riktigt trevligt måste jag säga.. mkt skratt blev det då också.. vissa folk, speciellt dom med lite alkohol i kroppen kan verkligen vara tröga har jag insett.. haha kul å se! :)

sen så har jag kommit fram till vad jag ska utbilda mig till också.. så fort lillan blivit stor nog att börja på dagis..
men de våga jag typ int skriva här.. för då blir jag väl utskrattad ? haha Mange gravade rejält åt mig när jag sa det iallafall.. men blev seriösare när han insåg att jag va seriös med det! haha

Rotsjön har vi också hunnit med en sväng.. käka lite surströmming...
och lånat hem släpet.. så vi kan rensa bort lite skrot från vinden.. förådet.. och GÅRDEN.. förtillfället så ser våran gård ut som en soptipp.. inthe bra!

sen så förövrigt så har lillans tredje tand ploppat fram och en fjärde är påväg..och hon har lärt sig sitta själv.. vad tar tiden vägen ? hon är ju ingen bebis längre! Och Elias trots blir värre och värre.. men de de är bara att bita ihop.. snart går väl den över också.. förhoppningsvis! :)

puss M

















FESTIVAL!

Festivalveckan! :) och ikväll blire fest för våran del.. =) ut å bränna pengar.. och åka karusell tills man spyr! :) eller njaa inte direkt kanske, men men.. de blir nog kul! :)

va in en sväng igår på dagen med barnen, så Elias skulle få åka lite karusell.. det va tyckte han va skojj, kanske LITE för roligt.. för hem ville han inte! haha
men idag är han glad.. han ska nämligen få sova hos kompisen Hugo.. VÄLDIGT glad är han över det.. har tjatat hela veckan om den här dagen! :)

nej nu ska jag upp å fö mina barn..
skriver mer sen..

ADJÖ!



















RSS 2.0