Om jag kunde Drömma

HUR underbart väder har det inte varit i helgen ?!?! GE MIG MERAAA!!! :)
helgen har bestått av i princip bara målning.. men nu är vi klara .. har bara fönsteren kvar..
va en sväng till havet idag också.. Stackars vovvsingen höll på svettas ihjäl.. så vi tänkte att vi kan ju åka till badstranden här i Ursviken och låta henne bada i havet.. tänkte att det är ju fortfarande bara Maj .. så de är väl knappast någon som badar i havet.. men oj så fel man kan ha.. när vi komdit så va det massor av folk.. nästan som mitt i sommarn.. och MASSOR av folk som badade.. men Ganza fick bada ändå.. eller vi hade inte så mkt val för när hon fick syn på vattnet... så va hon snabbt ute i vattnet.. provade iallafall doppa fötterna men tårna blev blåa och höll på att gå av.. eller kanske inte riktigt men nästan GALNA MÄNNISKOR som badar.. och varför låter man sina små barn bada i havet nu ?! ahja.. mina barn skulle då inte få de iallafall!

Hur som haver så är det morsdag idag.. meninte har man fått sig nån uppvaktning inte.,. förstår väl att jag inte får nåt av mina fina barn.. dom är ju för små.. men av deras far ?? Näe ikke sa nikke... när jag påpekade att det va morsdag idag.. och att jag inte ens fått ett litet  grattis så sa han...
- vaddå du har ju fått altanen målad och fin..
haha gode söt han är.. för jag gjorde ju faktiskt de mesta av det  jobbet :P

Elias har hunnit blivit kär också..
i grannens barnbarn..

så här sa han idag..
- Mamma jag tycker om flickan, hon är söt och jag är kär, och vi har pussats!
haha min söta lilla gosse! :)

nej nu ska jag kila upp och lägga mig i soffan och läsa lite Twilight..
har börjat om från början igen.med bok nr 1 ! fick abstinens! och tro de eller ej men den är faktiskt lika bra andra gången.. om int bättre! :)

tjohej!








There's nothing left

fyyy fas'n va mätt jag är!! blev väldigt simpel middag idag.. hade varken orken eller lusten att  laga mat idag.. så det blev varma mackor med champinjonstuvning och fetaost :) men gott äre! =)
va och handlade idag också.. Känns som att jag handlat för månader framöver.. men i slutändan så har man tomt i kylen igen om några dagar.. varför ska maten vara så dyyr ? :P ursch så less jag BLIR! ;O

Äntligen Fredag iallafall.. och ikväll blire mys med min murp, chirre, cola i massor! och Talang, sen så va de nån bra film också.. constantine tror jag den hette.. så kanske blir de att se den också! :)
annars så händer de nog inte alltför mkt i helgen.. Har då iallafall bestämt att det ska vara bra väder.. så nånting hittar man väl alltid på.. kanske blire lite målning och så också.. om vi nu orkar.. de känns jobbigt!

Jessica om du läser här.. så kan du ju hälsa morsan.. att Ganza mår fint.. och hon är INTE deprimerad! och att jag är AVUNDSJUK... jag vill också ligga på en strand i utlandet, och äta god mat.. och bränna massa pengar och allt sånt..

jajja, nu ska jag gå upp å ta hand om disken.. sen ska jag ut å gå :) har blivit en riktig HURTBULLE! :)

Tjing

vovvsingen


mitt lilla hjärtegull charmar nallen! :)



Akon - Don't Matter

Just nu sitter jag hos p&D och är... håll i er nu! UGNvakt! :) väligt snäll är den då, inte så skrikig å så.. :P dom är på försäkringskassan och fixar å trixar, och dom håller på att göra snus som ska vara inne i ugnen i 24 timmar + 12 timmar till.. så då sitter jag vakt till ugnen medans dom är borta.. :) naaajs.. :)

förövrigt så har vi utökat våran familj nu.. i 2 veckor.. med en hund vid namn Ganza och 2 stycken marsvin vid namn.. märta och berit eller va det Gun ?t ahja inte så noga! ;O
Mamma har åkt till turkiet idag,, jag är GODE avundsjuk ska ni veta..
jajja.. får väl hålla tummarna att solen tittar fram här också.! ge mig sommar NUUUU! :)

ikväll ska vi nog till Burträsket och fira 18 åringen! :) GRATTIS Malin! :)

nej nu ska jag ta mig en till kopp kaffe och en snus.. och titta till ugnen då! ;)

puss M

Life is ours, We live it our way

OJ vad jag är dålig på att uppdatera här.. ursäkta alla mina trogna läsare! :)
i helgen har vi faktiskt haft full rulle kan jag lova.. Dop i söndags.. trevligt men JÄVLIGT skönt att ha det bortgjort ändå.. det blir så mkt stress å fix å annat... men tack för alla jättefina presenter hon fick..! :)
Dopet gick faktiskt rätt så bra ändå! lillan va glad under hela "dopet" blev dock lite på dåligt humör sen.. antagligen trött och kanske möjligtvis en 3dje tand påväg.. :) de går undan här.. hon kommer nog att ha fått sina tänder.. innan hon börjat äta mat ?!

OJ jag blir nästan lite avis på Andrea.. som ska till utlandet i september.. önskar jag hade råd att följa.. fast enligt Andreas mamma så behöver de ju inte bli så dyrt.. haha jag ÄLSKAR hennes kommentar "vi behöv ju int äta" HAHA he tyck ja va bra sagt! ;)

Imorron far min kära mamma till turkiet också.. i 2 veckor.. så vi ska va hunvakt..! de blir naajs, då ska jag gå ner i vikt hade jag tänkt.. UT å GÅ!! :)

nej nu ska jag starta en sista maskin för ikväll.... sen ska jag kila upp å lägga mig i sängen och se Brothers and Sisters! :)

puss M

As long as we love each other

det blev inget nimbys lekland för oss igår.. I&A hade skickat iväg Hugo till mormor.. och de 'är ju som för pojkarnas skull man åker dit isåfall.-. iof sig så hade vi ju knnat fara bara vi, men de är nog roligare för Elias att spara det till nån gång då Hugo också kan följa, därimot så käkade gubben min och jag surströmming.. efterlängtat vill jag lova och GOTT! :)

Grabbarna grus.. för läänge sen.. Elias 2 års kalas tror jag.


Idag har vi målat, jag målade bron.. så nu är den svart å fin igen! :) HELT IDIOTISKT egentligen tycker jag att måla en bro svart ? jävligt snyggt när de är nymålat men de nöts ju bort väldigt fort, sen så syns ju all smuts!!
Magnus grundmålade runt alla fönster.. så de blir kanske att måla runt dom imorron.. sen så kanske de blir altanen också.. men måste då först vänta tills vi kan börja gå in via bron igen..
sen åkte vi till D&P och drack kaffe.. och bestämde att de skulle grillas.. så vi tog vårt pick å pack och åkte hem till oss.. och grillade, såg talang och bara myste! :)
nu har dom åkt hem.. och jag har gjort bort alla mina sysslor.. så nu blire sängen! :)

sleep tight!

Kompisar! :) Natalia och Wilma




P&D ;)


OTHs06e24 - Remember me as a time of day

sådärja då va båda barnen isäng , EXTREMT trötta var dom.. så de blev en riktigt tidig kväll.. är gode skönt nu när lillan inte har sin medicin längre.. då kan man lägga henne när man vill.. tidigare va vi ju tvungen att hålla henne vaken till tidigast halv 9 då hon skulle ha sin medicin..
stackarn hon va helt färdig ikväll! =/ iof så har det INTE blivit mkt sovande för hennes del idag.. somnade 20 minuter kanske på förmiddagen efter vi varit på lassa för ett nytt crp prov.. som  fortfarande var bra! :) sen så åkte vi till D&P och drack kaffe å surrade lite.. sen åkte jag och hämtade Elias på dagis.. och sen åkte vi på stan.. där sov lillan kanske 20 minuter till i vagnen,. men de är allt hon sovit idag! men jag känner mig riktigt duktig faktiskt.. handlade bara en ny keps till Elias.. och INGENTING annat.. fast hittade världens finaste klänning och leggins till lilla damen på cubus.. då kliade det gode mkt i fingrarna på mig.. men jag KLARADE det.. ingen shopping! :) MÄKTA STOLT! :)

SKITväder har det varit idag också! hoppas på bättre väder imorgon.. skulle vilja göra bort å måla också.. men måste ju vänta till de blir bra väder!

Imorron kommer prästen hit.. sen så aknske de blir att vi åker till Pite på Nimbys värld! de blir kul! :)

håller på att tanka hem OTH nu.. gode glad jag blev när jag googlade One tree hill och såg att det faktiskt hade kommit ut ett 24 avsnitt.. trodde verkligen att 23 va de sista! :)
så ikväll blire OTH och Greys.. och lite tvätt å sånt..

här sitter lillan själv.. visste nog inte om det för när hon upptäckte det så tippade hon (i slomotion )


glaaader


världens goaste små människor! :=)

Remember the feelings, remember the day

snart ballar av stål! :) men hade först tänkt hinna uppdatera lite.! :)
Idag har jag å barnen varit hemma hela dagen, rensat ogräs, räfsat, solat, sett film, varit ute och gått... HELT UNDERBART väder!! ge mig mera sol!!! :) men de verkar som att det ksulle regna imoron ? I hope NOT!!
Sen så kom svärmora å svärfara hit med middag, och så målade vi lite på framsidan.. bron å så.. eller bara räcket.. måste köpa mer färg imorron eller nån dag framöver så vi kan fortsätta! :) hade tänkt att jag skulle måla själva bron ikväll också, men de vågar vi inte, me tanke på att de kanske regnar imorgon.. så de får bli sen nån dag! :)
Lite har vi ju iallafall hunnit med! :) sen kikade även mormor och Torborg förbi.. ska få låna torborgs bil i veckan också.. jag blir knäpp när jag inte har nån bil! :P

Imorgon blire schtaan.. måste fara å beställa smörgåstårta imorgon också.. för söndag blire ju dop.. :)
jaasi.. ¨nu ska jag gå å hänga tvätt också innan ballar börjar..


Pz

Elias igår när han hittade en spindel på toan.. då han vägrade fortsätta bada eftersom han trodde att han skulle bli attakerad av den i vattnet! :P










HAHA


Don't let the sun go down

JAG ÄLSKAR DETTA VÄDER! :) kan inte få nog!! :)
Idag har vi faktiskt varit riktigt duktiga gubben å jag! :)
Dagen började med att vi vaknade och åt frukost med P&D som sovit här inatt.. såg eurovision eller hur de nu stavas/heter igår.. sen åkte dom hem efter det, för att dom skulle ha massa främmande...
då åkte jag och gubben min å hämtade ett badkar i grannens stuga som vi skulle få.. men tyvärr så passade det inte.. 2 cm för långt va det..(vi har ju väldigt liten toa ) så då bar vi ut det igen och kom på den briljanta ideen .. att vi skulle kapa av det en bit, och de gjorde vi och nu passar det alldrles perfekt! Ingen va gladare än ELias.. och han skulle bada hela kvällen.. tills det att han äntligen satt sig i badet.. då såg han en spindel.. och lika fort va han uppe igen.. haha nu säger han att han ALDRIG mer ska bada i badkaret och ALDRIG mer ens gå in på toan.. han ska gå ut och kissa i diket när han blir kissnödrig. istället... så lyckat blev det! :;P

sen så åkte vi till min kära mamma och drack kaffe och fikade! :=) Elias fick en glass :)
Dom hade även köpt en finfin klänning  till Wilma, och ett linne till ELias! :) tack för de! :).

sen så har vi mest tjollrat på ute å bara njutit av det helt underbara vädret.. hoppas det blir bra väder imorgon också, då ska jag bli brun hade jag tänkt! :P

Ingen bil har jag imorgon heller..  jag är fast här i Ursviken!
Så kom hir å håll mig sällskap! ;)

nej nu ska jag gå å kika om de är nåt bra på tv..
sen blire sängen! :)

sleep tight

Promises

Livet är helt U N D E R B A R T!!
och vädret är helt S T R Å L A N D E!!
känner mig på ruggit bra humör `? varför ? vet faktiskt INTE
men imorron 'är det fredag.. och HELG! :) Mange är ledig på helgerna DET är underbart! :)
de tär på krafterna att vara själv med 2 barn.. så alla ensamstående mammor där ute.. ni är HELT otroliga som klarar det!! EN STOR styrkekram till er! :)
Ändå så har jag typ världens två snällaste och gladaste barn.. som bara klagar när dom är hungriga..i princip! jajja..

värt inlägg ? NEJ!
men jag har inget bättre för mig tyvärr.. och då blir det lätt så man fastnar här...

förövrigt så blev det inget bad heller för mange och Elias , EDDA va stängt.. JUST IDAG! haha vaddå otur ? dom som annars har öppet ALLA dagar om året tillåme på julafton! de har jag hört på radion! :)

blir nog en tidig kväll ikväll.. kanske redan nu `? får se.. eller så blir de kanske en film före ?
jajja whatsoever..
sleep tight!

MINA 2 bebisar! :)

Nothing else matters

sådärja.. så hade lillan fått sin 3 månaders spruta.. bättre sent än aldrig! :)
just nu sitter jag å njuter av lite ensamtid.. Wilma sover och Magnus tog med sig Elias på Edda.. INTE fick vi följa inte ?! därimot så tror jag Isak ocg Hugo följde med..

Idag va vi en sväng på Öppna, men de va MKT folktomt måste jag säga.. ändå såg stället ut som ett BOMBnedslag.. hur kan så små människor HINNA dra fram så mkt saker på så kort tid ? !?!

Imorgon blire utvecklingsamtal och träff med talpedagogen. sen blire å fara å fika hos P&D Grattis Grattis till dig Daniela! :) sen så har vi bnog inte så mkt mer inplanterat i helgen.. blir nog rätt så lugnt skulle jag tro! :=)

nu ska jag förflytta mig till soffan! :)


pussM







One step at time

jaadu.. redan onsdag.. tyckte nyss de va fredag, tiden springer iväg och jag hinner INTE med! ;O
Igår kände jag mig iallafall GODE duktig! Jag klippte gräset..på framsidan våran va det fruktansvärt låångt, sen så körde jag klipparn även på baksiden också så man skulle få upp alla löv å sånt.. är en aning för LAT för att räfsa! :P
sen så rensa jag ogräs typ överallt.. nu fattas de bara att fylla på jord överallt, Måste fara å köpa de imorgon! :)
sen så städa jag huset och tvättatde massor! sen hann jag även med att hälsa på Malin en sväng, och snusa på lite bebis! min bebis håller ju på att bli stor nu.. och luktar inte bebis längre.. hon lukar mest kräka nuförtiden! :P

Idag blev det en sväng på stan, först på Tatung och käka lunch med Andrea, Annelie och nån vän till henne! :) treevligt..:)
sen så blev det köpt några plagg till lilltjejjen min, måste på stan nån dag framöver här också å köpa in lite sommarkläder till lilleman.också...egentligen så är det ju han som behöver och inte Wilma.. men hennes kläder är så mkt billigare.. =/
Ikväll blire Greys anatomy, och sista avsnittet av OTH.. ..

Imororrn blire Öppna! :)

nej nu ska jag gå å hänga tvätt!

cya.

Weekend

ojoj jag är dålig på detta med uppdatering känner jag.. MEN i helgen har jag faktiskt inte kunnat uppdatera nånting.. För vi har varit i Piteå...bott på hotell, levt lite lyxliv ... :) Bad, god mat, Wallmans ,Dollar store och massa andra trevligeher! :)
Dock blev det inget Nimbys värld forr oss idag.. för Mange åkte på magsjuka inatt.. men Elias fick stanna .. och åka hem med farmor och farfar, så han fick fara dit och leka iallafall! :) 
lägger in lite bilder så får ni se vad vi haft för oss riktigt! :)

Imororn åker jag och barnen till Rotsjön.. för Monica fyller 50 år! GRATTIS GRATTIS! =)

Nu ska jag gå upp å se film! :)

"Födelsedagsbarnet själven"! :), Malin och Elias! :)


Mor och döttrar! :)


Männen i mitt liv! ;)


Lillan på badhuset! ;)


Malin och den alltid helt normala Tina! ;)


Jag och WIlma




Kärleken! ;)




Elias fick sig en alkoholfri sanfransisco ;)


Malin och Jag :)


Tina Diggar Till Wallmans ;)




Syskonen.. + Magnus då.. som inte va med på bilden! :P


Lars-Olov tog sig en "svängom" ;=)




sådärja..
blev visst lite många bilder,..  :P


sov gott..
puss M

korn-chi

Nu har jag sagt upp min premuration på Vecko Revyn.. FATTAR DOCK INTE hur jag blev prnumerant på denna skittidning ?? HAR ALDRIG läst den.och kommer aldrig att läsa den heller. för jag tycker bara att den är skit.. men en vacker dag så dimpade den ner i brevlådan min.. och efter det har den bara fortsatt komma.. dock med faktura också.. på 162,50 kronor /Mån.. har försökt ringa dit.. men de går ju ej på nåt konstigt vis ? så jag har vackert fått betala dessa fakturor och tagit emot tidningarna.. som jag aldrig ens bläddrat igenom.. dock brukar mange läsa den när han skiter.. emn inte fan betalar jag 162,50 kronor för att han ska ha lite toaläsning ? IKKET! men IDAG kom jag faktiskt på den briljanta ideen att jag kunde gå in på deras hemsida.. och säga upp prenumerationen och det gick  alldeles´FINEMANG det! :D få kanske skylla mig själv att jag är så trög ibland och inte kommit på de tidigare! :P

hur som helst.. så blev det staden för min å Wilma idag... en bikini, en skinnjacka, en tunika och 2 par byxor förljde med mig hem! :) Elias han va på dagis han :) sen åkte vi till min kära broder och hälsade på! :=) Trevligt!! känns som att de va ett tag sen man umgicks/Pratade med han! :) sen käka vi middag när morsan kom hem, stuvade makaroner och körven. GOTT! finns de nåt bättre än stuvade makaroner ? jaa kanske surströmming då?  men annars inget tror jag! :P

Imorron blire öppna!

men nu blire GREYS ANATOMY! :)

Pz

En kulen natt

Tisdag och full rulle hella dagen.. började med att vi försovde oss, vaknade kvart i 9.. Elias skulle på dagis 9.. så de blev brottom.. sen så åkte vi iväg på Maxi.. mötte Linda där.. efterosm att vi skulle handla lite till på fredag.. då blire PITEÅ!! sen in på apoteket och bolaget.. och så en sväng på Barnens hus, köpte  solglasögon åt båda barnen, och ett myggnät till vagnen.. eftersom att det numera kryllar av humlor! =/
sen så kom Tina hit.. och käkade middag med oss.. inbakad kassler och ris :)
Nu har hoin fartit hem.. och snart ska jag lägga isäng Elias.. eftersom det är dagis imorron också..
sen så blir det nog en tidig kväll för lillan också för hon är >INTE happy just nu =/
Imororn blire stan..

Sen när ungarna är isäng ska jag sätta mig vid datorn och se ett nytt kärt avsnitt av OTH! :) sen desperate senare ikväll! :)


nu blire tvätt..

kyss å smeek


Stackarn


                   
 Men Stackars Liten

Halo - Beyonce'

ÄNTLIGEN har Magnus klippt sig.. som jag tjatat på karln!
MEN han är 193864520865082165 gånger värre att klippa än Elias.. Han kan inte sitta still för fem öre... och efter 5 minuter är han less.. och då går han bara iväg.. så färdigklippt bir han aldrig, så väldigt ojämt och så.. men kortare iallafall! :)

jajja... hursom helst, så gör denna hockey mig helt vansinnig, tar det ALDRIG slut ?? de är tammefan hockey dygnet runt tror jag!! och är det inte hockey så är de fotboll!! ALLVARLIGT jag har ALDRIG fattat mig på de där, Magnus beter sig som att det vore på liv å död.. det är ju bara ett spel, några gubbar som åker runt på isen och jagar en puck?

jajja..
ikväll blire nog en tidig kväll..
Magnus ska upp klockan 6... och iväg på jobb, för ovanlighetens skull! :)
och jag å barnen ska väl kanske också hitta på nåt..? sen vad det blir får vi väl se.. kanske stan och försöka hitta sig en bikini ?


nej nu blire mys...

tjing



i brist på annat








senaste:


1. mening du sa: Gå och tvätta munnen
2. personen du pratade med: Elias

3. du fick sms av: Magnus

4. du kramade?: Wilma


idag:

5. kläder: Mjukisbyxor och Munkjacka
6. bättre än igår:  hm ?



imorgon:

7. är det: Måndag
8. planer: vette fas'n

 


favorit:

10. nummer:  22
11. färg: Röd

12. årstid: SOMMAR



frågor och svar:

13. saknar du någon? inte för tillfället nej

14. humör för tillfället: jodå riktigt bra faktiskt

15. det första du gjorde i morse: vaknade?
16. vad åt du sist? en rostad macka hos mamma :P
17. vad irriterar du dig på? HOCKEY!

19. vem tänker du på just nu? ingen faktiskt

20. tror du att personen tänker på dig med?  hur ? jag tänker ju inte på nån ?
21. vart reste du sist?  reste reste ? eller reste ? va iallafall till stan idag! :P

22. vad gjorde du igår kväll?  Va hemma
23. liknar du din mamma:  tror de ?

24. ler du ofta? Alltid! ;)

25. välj en (kärlek, skönhet, kreativitet):  kärlek


26. önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Ska man inte de eller ?

27. i vems säng sov du i natt? Min, och säkert rullade jag över till manges också

28. vilken färg har din tröja? svart och vit



sorg:

29. har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? de är klart

30. har du någonsin gråtit dig till sömns?
yes!

31. gråter du när du skadar dig? haha typ..



lycka:

32. är du en glad person?  för det mesta

33. vad gör dig glad?  SOMMAR, familjen.. och alla nära å kära! ;)
34. önskar du att du var lyckligare?  Nix kanske att jag va rikare men..?

36. kan musik göra dig glad? de är klart

37. har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"? jadå!
38. har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det?: de är klart, annars säger man väl inte de ?

39. har du en pojkvän? yeees

40. är du nöjd med att du älskar hon/han? eh ja ? va va de för fråga?

41. är du kär?
de är klart att jag är


hat:

41. vem hatar du verkligen? Tror faktiskt inte att jag hatar någon.. men ogillar
42. har du någonsin gjort en hat-lista? joo faktiskt... i unga dar! ;)

43. är du en mobbare?nej då..
44. har du varit så arg på någon/något så du börjat gråta?

45. har du blivit sviken någon gång? yes


Kopierad från Jessica, i brist på annat! ;P


Breathe Slow - Alesha Dixon

jaa då va båda barnen isäng, och Mange är borta, hos Ante och ser hockey och dricker öl..
själv sitter jag här.. och faktiskt njuter av liten egen tid.. annars så brukar jag HATA att vara ensam.. Men faktiskt inte just nu! Igår åkte vi till rotsjön, helt en impulsgrej.. men de va trevligt, vi grillade, sen bara suttit och glassat i solen,
 B- E- A- Utiful! sen så käka vi suring iafton innan vi åkte hem.
Sen så har lillans Andra tand ploppat fram idag, så nu har hon två små bissingar, endast 4 månader gammal! :)

Valborgs spenderade vi här hemma, med kära vänner, blev grillning då också! NAJS! :)

Nu på måndag så börjar Mange praktik, så då blir jag och barnen själva hemma på dagarna.. men de klarar jag! :) de gick ju finfint när mange va i sundsvall så! ! Hoppas bara att vi får låna Torborgs bil.. då vi tar oss någonstans.. för hemma blir vi galna av att vara Hela tiden!!

Nästa helg så blire Piteå..hela helgen.. bo på hotell, och käka hotellfrukost!, massa bad, Nimbys lekland.. Wallmans och massa andra trevligheter! . AVSOME!

nej nu blire ostkrokar med creme fraische och  nån film ;)

Puss M


Lite bilder från i helgen
















puss kan hon också! ;)


RSS 2.0